Skip to main content

Orlando Nicoară și Radu Georgescu intră acționari la Elefant.ro

 

Orlando Nicoara

Publicitate

Schimbare de acționariat la librăria online elefant.ro. Orlando Nicoară, general manager Mediafax Group a intrat în acționariat, alături de Radu Georgescu și Diwaker Singh, a scris Ziarul Financiar ieri, în ediția tipărită.

Potrivit ZF, Orlando Nicoară, Radu Georgescu și Diwaker Singh (fost CEO Zapp) au preluat 6% din acțiuni de la Dan Vidrașcu. Cei trei vor intra și în boardul firmei.

NOUA STRUCTURĂ DE ACȚIONARI: Greenlight Invest – 56%, Dan Vidrașcu – 38%, Orlando Nicoară, Diwaker Singh, Radu Georgescu – 6%.

La conducerea elefant.ro a fost numit Cristian Herghelegiu, fostul șef al Pay U, mai scrie Ziarul Financiar. În echipă a mai intrat, pe marketing și vânzări, Ana-Rita Da’Ros, fost director de marketing al Brands Diffusion pe Cehia, Slovacia și Polonia. Ana-Rita a mai lucrat la Fashion Days, Goldbach Media și Pro TV.

Elefant.ro este online de aproape trei ani, fiind lansat de fondul de investiții Greenlight Invest, deținut de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Despre subiect a scris și Wall-Street.

Citește:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu