Skip to main content

VIDEO. Harlem Shake, 66.000 de variante pe YouTube, 1.100 în România

 

Capturaţi ecranul complet 25.02.2013 155414.bmp

Publicitate

Nebunia Harlem Shake a ajuns s-a răspândit și în România. La o căutare pe YouTube după Harlem Shake apar 66.000 de variante cu o durată de cel mult patru minute, iar dintre acestea, în jur de 1.100 au și cuvântul România în componență, potrivit unei analize GolinHarris.

Denumirea de Harlem Shake provine de la celebrul cartier newyorkez cu același nume iar conceptul este următorul: filmul prezintă un singur personaj dansând haotic în mijlocul unui grup de oameni impasibili la spectacol, căruia în secundele următoare i se alătură, totul degenerând într-un adevărat haos, pe mișcările tipice de Harlem Shake.

“Primul video de acest tip a fost încărcat pe YouTube în Australia, iar conform YouTube Trends la 11 februarie existau deja 12.000 de variante, însumând peste 44 de milioane de vizualizări. Rata de creștere la acel moment era de 4.000 de video-uri pe zi, în continuă accelerare, și, după câteva zile, pe 15 februarie, existau deja peste 40.000 de video Harlem Shake, cu 175 de milioane de vizualizări”, spune Valeriu Ispir, Senior Digital Manager GolinHarris.

“Este un video care se montează ușor, iar dansul îl poate pune în valoare și pe cel mai inflexibil dintre inflexibili, fiind ușor de copiat. Este un fel de Macarena al zilelor noastre”, afirmă Anca Bundaru, Digital Manager GolinHarris.

Viralul Harlem Shake i-a molipsit si pe cei de la Radio Zu, Radio 21, McCann Erickson sau RObotzii MO și F.O.C.A. Mai mult, duminica trecută a fost filmat un mare Harlem Shake în Piata Constituției. Pe pagina de Facebook a evenimentului și-au anunțat participarea aproximativ 400 de persoane.

MO și F.O.C.A

Piața Constituției

McCann Erickson

 Radio 21

Radio ZU

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Frate eu cand ii vad pe astia nu pot sa nu ma intreb...oare suntem normali? Oare ne-am tampit toti? Care e smecheria cand copiem dansul asta tampit? Cine a lansat rahatul asta? Asa papagali suntem in tara asta? Nici macar nu e frumos, parca ii zgaltaie dracu.. Mai ales cand i-am vazut pe idiotii aia cum ii zgaltaia dracu intr-un cimitir din Sibiu, printre cruci. Pai wa idiotule, daca m-as duce eu si as juca o sarba pe mormantul mati, oare cum ar fi? Sunt idioti, complet idioti, oameni fara creier, papagali, dementi nenorociti.

Trimite un comentariu