Skip to main content

VIDEO. Harlem Shake, 66.000 de variante pe YouTube, 1.100 în România

 

Capturaţi ecranul complet 25.02.2013 155414.bmp

Publicitate

Nebunia Harlem Shake a ajuns s-a răspândit şi în România. La o căutare pe YouTube după Harlem Shake apar 66.000 de variante cu o durată de cel mult patru minute, iar dintre acestea, în jur de 1.100 au şi cuvântul România în componenţă, potrivit unei analize GolinHarris.

Denumirea de Harlem Shake provine de la celebrul cartier newyorkez cu acelaşi nume iar conceptul este următorul: filmul prezintă un singur personaj dansând haotic în mijlocul unui grup de oameni impasibili la spectacol, căruia în secundele următoare i se alătură, totul degenerând într-un adevărat haos, pe mişcările tipice de Harlem Shake.

“Primul video de acest tip a fost încărcat pe YouTube în Australia, iar conform YouTube Trends la 11 februarie existau deja 12.000 de variante, însumând peste 44 de milioane de vizualizări. Rata de creştere la acel moment era de 4.000 de video-uri pe zi, în continuă accelerare, şi, după câteva zile, pe 15 februarie, existau deja peste 40.000 de video Harlem Shake, cu 175 de milioane de vizualizări”, spune Valeriu Ispir, Senior Digital Manager GolinHarris.

“Este un video care se montează uşor, iar dansul îl poate pune în valoare şi pe cel mai inflexibil dintre inflexibili, fiind uşor de copiat. Este un fel de Macarena al zilelor noastre”, afirmă Anca Bundaru, Digital Manager GolinHarris.

Viralul Harlem Shake i-a molipsit si pe cei de la Radio Zu, Radio 21, McCann Erickson sau RObotzii MO şi F.O.C.A. Mai mult, duminica trecută a fost filmat un mare Harlem Shake în Piata Constituţiei. Pe pagina de Facebook a evenimentului şi-au anunţat participarea aproximativ 400 de persoane.

MO şi F.O.C.A

Piaţa Constituţiei

McCann Erickson

 Radio 21

Radio ZU

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Este un dans pt demenţi şi reduşi mintal...
  • dial dial
    Just Die already! A incetat sa mai fie amuzant din primele doua zile.
  • Gigi Gigi
    http://anonimsocial.blogspot.ro/2013/02/isterie-internautica.html

    Harlem Shake Valcea
  • Alex is Alex is
    Si astia de la Radio 21 s-au lasat dusi de valul dementei... Pacat, aveam o parere buna despre ei.
  • gogu gogu
    poi dupa dansul pinguinului, nu era normal sa apara si dansul papagalului ?
  • Tataee Tataee
    Romania, o tara de idioti. n-ai ce sa mai zici.
  • Exact la asta ma intreb si eu Alex. Oare ce e cu dansul asta?!
  • Alex is Alex is
    Frate eu cand ii vad pe astia nu pot sa nu ma intreb...oare suntem normali? Oare ne-am tampit toti? Care e smecheria cand copiem dansul asta tampit? Cine a lansat rahatul asta? Asa papagali suntem in tara asta? Nici macar nu e frumos, parca ii zgaltaie dracu.. Mai ales cand i-am vazut pe idiotii aia cum ii zgaltaia dracu intr-un cimitir din Sibiu, printre cruci. Pai wa idiotule, daca m-as duce eu si as juca o sarba pe mormantul mati, oare cum ar fi? Sunt idioti, complet idioti, oameni fara creier, papagali, dementi nenorociti.
  • Orlando Orlando
    Apropo de Harlem Shake-uri, de Ciuleandra Shake ati auzit? http://www.youtube.com/watch?v=QW70aSeEQZ8

Trimite un comentariu

sus