Skip to main content

VIDEO. Schimbare de strategie: Romtelecom renunță la brandurile Dolce și Clicknet. Orientare pe brandul “mamă”

 

Publicitate

Operatorul de comunicații Romtelecom anunță o schimbare de strategie. Astfel, două servicii oferite de companie – internet și televiziune prin satelit, nu vor mai fi comunicate cu numele de până acum, Clicknet și Dolce. Totul se va orienta pe un singur brand: Romtelecom.

Ovidiu Ghiman, director executiv strategie și comercial rezidențial, Romtelecom:

„După o evoluţie cu succes a celor două sub-branduri Dolce şi Clicknet, am decis că a venit momentul să ne reorientăm atenţia şi să ne îndreptăm toate resursele pentru a creşte capitalul de imagine al brandului-mamă, Romtelecom. Astfel, cele două sub-branduri nu vor mai fi promovate de acum înainte în portofoliul de servicii al companiei.”

Clicknet era, până acum, denumirea serviciului de internet al Romtelecom. Serviciul de televiziune prin satelit (DTH) se numea Dolce.

Dacă Clicknet, ca nume, va dispărea complet, brandul Dolce va rămâne lipit de numele postului de televiziune sportiv al RomtelecomDolce Sport.

„Pentru că Dolce este recunoscut ca un brand foarte valoros, care furnizează servicii TV de calitate, acest brand va sprijini în continuare toate platformele de conţinut ale Romtelecom, precum canalele Dolce Sport TV şi portalul dolcetv.ro”, spune Ovidiu Ghiman.

Campanie sub umbrela Studiourile Romtelecom prezintă

Romtelecom își anuță noua identitate vizuală sub umbrela mesajului Studiourile Romtelecom prezintă.

Pe partea de TV, mesajul este “Studiourile Romtelecom prezintă FilmOferta”. Compania vine cu două canale exclusive – Shorts TV (scurt-metraje pentru televiziune) și Comedy Central Extra.

Samsung Imax devine Romtelecom Imax

Schimbarea de la Romtelecom aduce și un parteneriat cu cinematograful Imax, din mall-ul Afi Cotroceni. Cinematograful urmează să fie redenumit Romtelecom Imax.

Cele patru execuții ale campaniei Romtelecom

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Serviciul de internet si tv e cu totul catastrofal. Nu functioneaza nimic cum trebuie. Tv ramane blocat pe o imagine din program si treb resetat de fiecare data.Internetul functioneaza doar cu cablu pe semnalul vecinului. Plus ca am vrut sa modific abonam telefonic si mi-a fost bagat pe gat intregul pachet pt alti doi ani.
 • ati inceput maghiarizarea? incet dar sigur inlocuiti programe romanesti sau ma rog titrate in limba romana cu rtl-uri ,etc...!sa va fie rusineeeeee!
 • Daca serviciile TV Rtlcom ar putea utiliza o banda mai larga poate reclama ar fi tentanta. Altfel, mai oameni buni, sunteti penibili scadeti compresia aia nesimtita, pe TV-ul meu vechi se vedea mai bine decat pe HD-ul vostru.
 • Doresc sa aflu cand vom avra internet prin fibra optica in zona mea, deoare i-mi expira contractul....si voi renunta subit la internetul pe care il am,prin cablul telefonic care este foarte slab si prost transmis...
  Astept un raspuns afirmativ...

  Cu salutari
  MARIN DOBRE
 • Sunt sigur ca abonatii ROMTELECOM, sau ROMTELECOM DOLCE care asteapta de vreo doi ani aparitia mult promiselor canale de film o sa fie extaziati la aparitia canalului de filme scurte. Schimbarea de branduire fara continu adecvat se numeste "aceeasi marie cu alta palarie" domnule Ovidiu Ghiman

Trimite un comentariu