Skip to main content

AXN Spin intră în grila Romtelecom

 

AXN_Spin_-_LogoÎncepând de astzăzi, Romtelecom introduce în grila sa TV, AXN Spin, cel mai nou canal TV din portofoliul Sony Pictures Television Networks.

Publicitate

Având ca public ţintă adolescenţii şi tinerii, AXN Spin va fi disponibil în toate pachetele de bază de pe platformele TV ale Romtelecom. Alte trei canale din familia AXN (AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi) sunt disponibile în grila Romtelecom, în diferite
pachete de bază.

România este a doua ţară din Europa Centrală în care canalul este difuzat, după Polonia, unde a fost lansat în ianuarie 2012.

Despre AXN Spin

AXN Spin furnizează programe de divertisment aducând seriale de top din Statele Unite: Un vârcolac adolescent, Victorie cu orice preţ, Renegata, 90210, seriale anime cunoscute precum Naruto sau Dragonball Kai, muzică, filme şi evenimente speciale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Da, nu faci decât să confirmi încă odată: AXN Spin este canalul ce ţi se potriveşte cel mai bine. Sunt convins că Naruto, Dragonball, X-Men, Wolverine, etc sunt fix la nivelul tău. Tu eşti un fel de Goku care călătoreşte prin galaxie în salvarea internetului de indivizi ca mine. Goku COSTAS power forever !!!
 • unde draku tine cont de clienti; a redus la jumate abonamentul...du-te frate, du-te!!!
 • Ce sti tu ma-i amarestene (sorin)?
  Te bagi si tu in seama ca soarecele in gaurica dupa ce ai umblat bezmetic 24 de ore pe internet ca sa gasesti si tu un loc unde sa-ti
  dai cu parerea
  Dreptul la liberă exprimare e prost înțeles de unii ca tine,pacat .
 • da se vede ca romtelecom e locul unu..tine cont de clienti...rds incearca sa scape de mine,dar luna asta m-am hotarat sa renunt la rds (tv,net,tel) sincer romtelecom a ajuns sa fie mult mai tare ca rds..am ajuns sa o vad si pe asta!
 • fac ceva pe el si pe romtelecom greci hoti numai sa fure sunt in stare
 • COSTAS AxnSpin este canalul care ţi se potriveşte de minune :-)
 • Rusinica tie ca mai esti abonat la ei! Treaba romaneasca, frate. Nu-ti convine cablistu-l SCHIBA-L, nu te plange! Poate asa invata si ei ca nu-s buricul pamantului.
 • OARE CAND VOR INTRODUCE SI CEI DE LA RCS&RDS AXN SPIN?!?!
  GRILELE SUNT JALNICE SI CHIAR SI ASA NU LE RESPECTA
  RUUSSSIIIINNNIIICAAAA DIGI TV (RCS&RDS)

Trimite un comentariu

sus