Skip to main content

Concedieri masive la postul TV Transilvania Live

 

transilvania-live-logo

Publicitate

Transilvania LIVE a început să dea afară oamenii. În cursul zilei de luni şi marţi, au fost deja disponibilizaţi circa 20 de angajaţi”, anunţă site-ul local stiridecluj.ro.

Cei care au fost puşi pe liber sunt, în special, angajaţi de la tehnic. Noul management al postului de televiziune, format din Sabin Gherman şi Lucian Danciu, a decis, la recomandarea lui Arpad Paszkany, că echipa trebuie mult subţiată. Din cei peste 100 de angajaţi mai trebuie să rămână cel mult 30, mai anunţă site-ul de ştiri clujene.

Transilvania Live, post deţinut de Arpad Paszkany şi Digi nu au ajuns la o înţelegere, după discuţii care ajunseseră într-o fază foarte avansată. Informaţia a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de Vasile Dâncu, cel care ar fi trebuit să se ocupe de noul proiect rezultat în urma colaborării.

”Înţeleg că Arpad Paszkany se gândeşte la o restrângere a activităţii postului Transilvania Live”, a declarat Vasile Dâncu pentru Paginademedia.ro.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Valean Valer Valean Valer
    Am inteles ca domnul Sabin Gherman se plinge ca Bucurestiul minca bani celorlalte orase dar uita sa spuna ca si Clujul face acelas lucru cu orasele subordonate din judet vedeti cum sa dezvoltat clujul pe toate coclaurile si cum au ramas in urma Dejul Turda C Turzi Huiedinul Gherla ei ce zici domnule sia
  • crina dorina crina dorina
    acest post ar fi foarte bine sa ne bucure ,adica sa ne reprezinte pe noi ,clujenii. Ca sa fie unul de elita si cei care il conduc trebuie sa fie persoane reprezentative . E greu de gasit asa ceva ,nu ? Chiar si in minunatul centru universitar C.N. ! Din pacate ,ca peste tot in tara asta intra in fata <> nu cei care au caracter frumos si valoare .Ei ,pleaca , fiindca s-au saturat de atita vulg. Imi pare si mie foarte rau E greu sa fii ROMAN cind sar in fata atitea lichele !
  • grig grig
    Da, au fost dati afara multi,din pacate oameni de valoare,si-au ramas cei mai putin valorosi!Au ramas insa alde Gherman mare sef,alde Lucian Danciu groparul teveurilor,alde grasana Luciana Indre,mare sefa si ea din cate se aude,plus inca vreo cativa care vor dezerta spre Digi Transilvania de la 1 aprilie 2013! Iar Transilvania Live va ramane ca c..tul pe gheata!Oare ce va face atunci? Ii va rechema pe cei pe care i-a trimis odata in somaj?
  • Flacara Visiniegicu Flacara Visiniegicu
    Du-te. Abia astept sa iti vad postul.
  • Mihai Mihai
    Interesant.Lucian Danciu a fost presedinte la U.Cluj! A mai lucrat (in traducere pacalit) Antena 1 si acum a gasit alta vaca de muls.Asa se intimpla cand se baga fotbalul in televiziune.Mai intai Pinalty acum Paszkany.Problema e ca sufera amaratii care au ramas fara serviciu.Am auzit insa ca erau si salarii de 100 de milioane la aceasta televiziune!!Pe persoana pe luna sa ne intelegem.De unde sa stie Paszkany.....
  • Tibanu Tibanu
    ...cam trist pentru oamenii implicati. Mereu sunt niste tineri in ecuatie care pun suflet in masinaria media. Oricum, nu se face televiziune de calitate cu o mana de oameni ( "sa ramana maxim 30 de oameni").
  • ion ion
    pacat, este un post destul de echilibrat si reprezinta bine regiunea Transilvaniei. Eu sunt din Cluj si il urmaresc constant.
  • paul S paul S
    Sabin Gherman nu e cheliosul care vroia sa rupa Aredalul de Romania?
    Iata ca intr-un fel si-a implinit visul: slugareste la un domn pe nume Arpad.
    Nume de mare rege, dealtfel!
    Intemeietorul dinastiei care a ocupat bazinul carpatic in anii 1000.
    Iata ce frumoasa e istoria!
    Cum se mai invarte ea.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    e pacat sa te lansezi intr-un proiect de anvergura mass-media, sa angajezi atitia oameni, sa ajungi sa te vezi in toata tara - ca si cei de la Giga, si, pe urma, sa dai inapoi, sa iti restringi activitatea si, desi nu doresc asta, sa stingi lumina. pai inainte de se lansa nu au facut niste studii, nu au proiectat un buget, nu s-au asigurat...doar nu s-au bazat doar pe o eventuala preluare de catre nu stiu cine...
  • Gabi Gabi
    mare paguba bai
  • cristi cristi
    La noi se dau mult prea usor licentele pt TV. Orice amator ajunge sa-si faca televiziune, sa vrajeasca 5-6 luni cu ea si apoi sa o inchida . Si tot asa ! Daca ma duc eu acum sa cer o licenta, mintind ca aduc Hollywood-ul pe ecranele din Romania, in 3 zile maxim, o am .

    Penal . Stupid . Absurd .
  • Andrei D. Andrei D.
    @Gabi: Pagubitule vezi-ti de treaba ta ;) .....
  • Gabi Gabi
    mare paguba

Trimite un comentariu

sus