Skip to main content

Dan Suciu pleacă de la Money la Digi 24

 

dan-suciu--editor-tmctv-8_92054500
Jurnalistul Dan Suciu, de la postul Money TV, a trecut la canalul de știri Digi 24. Deocamdată, Dan Suciu este prezent ca specialist pe politică și economie în studioul Digi 24, la știrile postului sau ca invitat la talk-show-urile moderate de Luca Niculescu și Cosmin Prelipceanu.

Publicitate

În prezent, sunt discuții și pentru o emisiune pe care Dan Suciu să o prezinte la postul de știri deținut de RCS.

Plecarea lui Dan Suciu de la Money TV vine scurt timp după ce un alt nume important al stației, Daniel Apostol, director executiv, a decis să părăsească proiectul.

CONTEXT. Money TV (proiect rupt din postul The Money Channel) este deținut de Sorin Freciu și, de puțin timp este condus de Alexandru Sassu, fostul șef al TVR. Sassu a fost numit de noii acționari ai postului, după cum paginademedia.ro a scris AICI, acționari care sunt încă „ținuți la secret”.

Daniel Apostol a plecat de la Money TV la The Money Channel, unde va fi director general. „Pot spune că am intrat într-un proiect în care am încredere”, a declarat scurt Daniel Apostol pentru paginademedia.ro, fără a da alte detalii. Postul The Money Channel urmează să fie relansat cu finanțarea omului de afaceri Mohammad Murad care deține printre altele hotelul Foenicia și fabrica de conserve Mandy.

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dan Apostol este un personaj interesant,dar las. Nu stie sa-si pastreze angajatii. Ii aduce dupa care uita de ei Problema cea mare este ca aici este si un personaj care nu are scrupule in miciuni si laude: Musetoiu. Pe unde a fost nu-i ajungeai la nas. Nu-si respecta colegii, pentru ca el cel mai bun dintre cei mai buni.
  • de ce e amestecata in discutie melania medeleanu?!! fata si a gasit in sfarsit vocatia: tine lectii/cursuri de dictie! e prea finutza pt a fi creditata cu vreo inflatie de neuroni incat sa participe la discutii! daca e de citit, atunci bine.
  • Ma cracanez de ras cand citesc despre Apostol,ce increzator este el.Probabil ca inca nu l-a cunoscut pe Mohammad Murad,care este un jongler si care mai este si un necunoscator in ale televiziunii.Problema se naste atunci cand el nu recunoaste asta si se baga in treaba,da idei si sfaturi.Pe de alta parte Apostol schimba regulile in timpul jocului,ceea ce spunea Tatulici nu era valabil si pentru el.Sper ca cei care sunt tentati sa mearga la Money Channel,sa nu o faca never...
  • Pai ii urez succes, Digi 24 este un post profesionist, o televiziune de urmarit si care iti garanteaza o informatie corecta, dovada este in tot ce au facut in primul an, un an de profesionalism.

Trimite un comentariu