Skip to main content

(P) Secretele unei vestimentaţii chic la început de primăvară!

 

Publicitate

Prospetime de primavara? Adopta un stil care sa te puna in valoare in acest sezon. Trebuie doar sa fii atenta la tot ce te incojoara si sa imprumuti in tinuta ta tot ce te inspira in acest anotimp.

Primavara inseamna primele raze, firave, de soare. In tinuta ta aceasta ar trebui sa se traduca prin haine in nuante pale, fine, discrete. Primavara incep sa infloreasca copacii si sa apara primele flori. Transpune asta in tinuta ta si accesorizeaza cu o geanta sau o esarfa cu motiv floral. Si pentru ca vremea este inca rece poti incerca un trenci de lungime medie care sa te puna in valoare.

Incearca de exemplu un trenci de culoare deschisa, beige, care sa evidentieze o pereche de pantaloni viu colorata. Poti de asemenea sa achizitionezi un sacou cu manecile intoarse, iar pe sub acesta sa porti o camasa lejera sau un tricou la baza gatului.

Adauga un plus de prospetime si indrazneste sa porti de pe acum rochite lejere, cu un imprimeu vesel, dar elegant. De exemplu o rochie verde smarald, care este de altfel si culoarea anului 2013, poate avea un imprimeu cu buline albe si iti pune foarte bine talia in valoare daca o accesorizezi cu o curea fina in nuanta pantofilor.

Acorda de asemenea o atentie deosebita posetei care ar trebui de asemenea sa aiba o nuanta ce inspira prospetime: piersica, verde smarald, nuante de albastru deschis sau de roz pal.

Si pentru ca stim ca mersul la cumparaturi iti face mare placere mai ales cand este vorba de moda iti dam si cateva sugestii pentru partenerul tau si pentru copii. Pentru domni camasile cadrilate in nuante deschise sunt potrivite in multe ocazii. Pot fi purtate atat la serviciu cat si in weekend daca sunt asortate cu o pereche de jeansi deschisi de culoare si pantofi sport. Si un mic truc: manecile suflecate confera un aer lejer si degajat.

Copiii cu siguranta au crescut si oricum trebuie sa le schimbi garderoba. Sarafanul din jins este intotdeauna o varianta castigatoare. Alege-le micutilor tai bluze cu imprimeuri inspirate din desenele lor preferate si asorteaza-le cu un pulover din tricot lejer.

Incepand cu luna martie la Carrefour gasesti noua colectie de primavara 2013 in culori proaspete si luminoase de primavara. Cu siguranta linia moderna, croielile cu o linie simpla dar stilata te vor atrage si te vor inspira in acest sezon. Trebuie doar sa te gandesti ce nuante alegi pentru a face cat mai multe combinatii.

Produsele din noua colectie de primavara sunt disponibile în magazinele Carrefour.

Secretul acestei primaveri? Nuante deschise, material lejere si un zambet proaspat plin de incredere.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    Interesant!

Trimite un comentariu

sus