Skip to main content

Paginademedia.ro, printre cele mai citate site-uri, peste Capital.ro, Adevărul.ro și Cancan

 

ziare presa

Publicitate

Paginademedia.ro se menține în topul celor mai citate site-uri în presa scrisă. În ultima lună, Paginademedia.ro este la egalitate cu zf.ro ca număr de preluări și peste adevărul.ro, cancan.ro, libertatea.ro și gândul.info.

Studiul privind cele mai citate site-uri în presa scrisă, în luna februarie, a fost realizat de compania de monitorizare MediaTrust.

Cel mai citat site în presa scrisă este Hotnews.ro, cu 53 de preluări, urmat de rtv.net, realitatea.net, sport.ro și evz.ro.

Paginademedia.ro este pe locul șase, la egalitate cu zf.ro, cu un număr de șapte preluări.

Paginademedia.ro a fost în topul celor mai citate site-uri în presa scrisă și în ianuarie, având 11 preluări în presa scrisă în prima lună din 2013.

Topul celor mai citate site-uri în luna februarie:

Clasamentul celor mai citate site-uri în luna ianuarie 2013, aici.

Hotnews și Realitatea TV conduc clasamentul general la egalitate

Topul celor mai citate produse media în presa scrisă, în general, a fost condus, în februarie, de HotNews și de Realitatea TV, fiecare cu 53 de preluări.

În top cinci mai sunt Antena 3, rtv.net și realitatea.net.

Topul celor mai citate produse media în presa scrisă, în luna februarie:

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Topul acoperă doar prelurările de pe site-uri în presa scrisă în luna februarie. Cifrele se referă doar la publicațiile tipărite care au preluat știri, nu și la menționările online. Altfel, ar fi între-adevăr, mult mai multe.
  • Pentru mine stirea ar trebui sa fie "cat se fura, fara citarea sursei, in presa autohtona".

    Este incredibil ca unele site-uri sa aiba doar 2-3 citari (site-uri cu trafic ridicat/foarte ridicat). Si mi se pare EXTREM de putin ca intr-o luna sa fie, in online, doar 191 de mentiuni, PER TOTAL!! Nu crezi...?

Trimite un comentariu