Skip to main content

Una dintre tipografiile Adevărul a intrat în insolvenţă

 

tipografie-evz

Publicitate

Tipografia Tipomedia Prod a intrat în insolvenţă, la propria cerere, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti din luna februarie. Tipografia a fost preluată, alături de Adevărul Holding, de către omul de afaceri Cristian Burci de la Dinu Patriciu. Tranzacţia a fost aprobată de Consiliul Concurenţei la începutul acestui an.

General Group Expert SPRL a fost desemnat de către instanţă să se ocupe de insolvenţa Tipomedia. Administratorul judiciar va avea o remuneraţie de 1.500 de lei.

Anul trecut o altă companie din grup a intrat în insolvenţă. Adevărul Holding şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti, având datorii de aproximativ 94 de milioane de euro, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Este inceputul falimentului. In adevarul, ieri seara a fost un scandal monstru la nivel management. COO - ul a amenintat cu demisia pt ca nu a fost platit de 4 luni. Alti oameni du pozitii de mid manag si-au depus demisia. Grupul este condus de necunoscuti adusi de C. Burci. Angajatiu sunt disperati din cauza mizeriei din conducere.
    Succes domnule Burci. Si eu voi demisiona din juridic zilele astea.

Trimite un comentariu

sus