Skip to main content

Una dintre tipografiile Adevărul a intrat în insolvență

 

tipografie-evz

Publicitate

Tipografia Tipomedia Prod a intrat în insolvență, la propria cerere, potrivit deciziei Tribunalului București din luna februarie. Tipografia a fost preluată, alături de Adevărul Holding, de către omul de afaceri Cristian Burci de la Dinu Patriciu. Tranzacția a fost aprobată de Consiliul Concurenței la începutul acestui an.

General Group Expert SPRL a fost desemnat de către instanță să se ocupe de insolvența Tipomedia. Administratorul judiciar va avea o remunerație de 1.500 de lei.

Anul trecut o altă companie din grup a intrat în insolvență. Adevărul Holding și-a cerut insolvența la Tribunalul București, având datorii de aproximativ 94 de milioane de euro, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este inceputul falimentului. In adevarul, ieri seara a fost un scandal monstru la nivel management. COO - ul a amenintat cu demisia pt ca nu a fost platit de 4 luni. Alti oameni du pozitii de mid manag si-au depus demisia. Grupul este condus de necunoscuti adusi de C. Burci. Angajatiu sunt disperati din cauza mizeriei din conducere.
    Succes domnule Burci. Si eu voi demisiona din juridic zilele astea.

Trimite un comentariu