Skip to main content

Antena 1, amendată cu 30.000 de lei pentru Acces Direct cu Rona Hartner

 

Acces Direct _ Rona Hartner

Publicitate

Antena 1, amendată pentru ieșirea din scenă a Ronei Hartner. CNA a decis să sancționeze cu 30.000 de lei postul Antena 1 pentru o ediție Acces Direct din luna februarie, în care actrița Rona Hartner a ieșit supărată din platou, incident relatat de paginademedia.ro AICI. Consiliul a considerat că în acest caz a fost încălcat dreptul la demnitate al actriței.

Emisiunea a fost analizată ca urmare a unei sesizări trimisă de o telespectatoare în care critica modul în care actrița a fost umilită în emisiunea Acces Direct.

Rona Hartner a plecat supărată din emisiunea moderată de Simona Gherghe, după ce au fost difuzate secvențe trunchiate dintr-o emisiune din 1999 Marius Tucă Show în care Corneliu Vadim Tudor îi aducea acuzații grave Ronei Hartner.

„Nu-mi place că ați montat doar ce a vorbit el. Hai v-am pupat, pa”, a spus Rona Hartner, după care a părăsit val vârtej platoul.

Postul de televiziune a difuzat, două zile mai târziu, emisiunea integrală Marius Tucă Show din 1999.

Christian Mititelu, membru CNA, cel care a și propus amendat de 30.000 de lei, a reacționat dur la față de faptul că secvențele jignitoare au fot reluate după atâția ani la o oră de mare audiență.

Nu pot decât să-mi exprim indignarea că se folosește un material vechi din 1999. Vine acum Antena 1 și reia această scormonire de gunoaie și o folosește într-o emisiune de divertisment. Este jalnic. Eu cred că avem o încălcare sub aspectul dreptului la demnitate”, a declarat Mititelu.

Mirela Bomboe, reprezentanta postului, a spus că acea difuzare a fost făcută cu acordul Ronei Hartner.

„Ea nu a făcut nicio plângere. După două zile a fost difuzată emisiunea integrală. Ea este actriță. Probabil a vurt să aibă aceeași ieșire ca în 1999. A fost o ieșire scenică. A avut posibilitatea să intervină să-și spună punctul de vedere. După două zile imaginile au fost difuzate integral”, a spus reprezentanta postului.

Narcisa Iorga, membru CNA:

”Doamna Rona Hartner a dat niște interviuri în presă în care nu a lăsat să se înțeleagă că a fost un rol. A fost chiar nemulțumită. Nu văd unde este rolul”.

Naricsa Iorga a făcut o propunere de 50.000 de lei însă aceasta nu a întrunit numărul de voturi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu