Skip to main content

AUDIENȚE. Bendeac, mai slab la a doua ediție Românii au artiști

 

romanii au artisti bendeac
Emisiunea Românii au artiști de aseară a fost pe locul trei la nivel urban și pe patru la nivel național, fiind depășită inclusiv de Acasă TV care difuza telenovela Inimă de țigan.

Publicitate

Paginademedia prezintă în continuare datele înregistrate de emisiunea lui Mihai Bendeac, difuzată la Antena 1.

LA NIVEL NAȚIONAL. Românii au artiști a ocupat locul patru la nivel național, situându-se după Kanal D, Pro TV și Acasă TV. Emisiunea de pe Antena 1 a avut o medie de 819.000 de telespectatori pe minut (4,3 rating), în scădere față de ediția de săptămâna trecută, când avea puțin peste un milion de telespectatori (Detalii AICI).

LA NIVEL URBAN.  Antena 1 a ocupat locul trei în audiențe pe publicul urban. Emisiunea lui Bendeac a avut o medie de 513.000 de telespectatori pe minut. Producția a avut audiențe mai mici decât în săptămâna precedentă 624.000 de telespectatori pe minut.

Pe publicul comercial (cu vârste între 18 și 49 de ani), postul a avut 270.000 de telespectatori pe minut, situându-se pe locul al treilea.

Audiența posturilor TV miercuri, 17 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au artiști

Post TV   NATIONAL   RTG%   URBAN   RTG%  
Kanal D 1.362.000 7,2 630.000 6,0
Pro TV 1.199.000 6,3 678.000 6,5
Acasa 1.134.000 6,0 361.000 3,4
Antena 1 819.000 4,3 513.000 4,9
Prima TV 584.000 3,1 352.000 3,4

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Orice post de televiziune poate fi lider de audienta pe un anumit segment de populatie, fara a preciza care este acesta. Kanal D e lider de audienta sa zicem la un sex, la un anumit nivel de educatie iar Antena 1 poate fi la aceeasi ora lider de audienta la un alt nivel de educatie, sex si varsta. Doar ca datele acestea nu ne sunt oferite. Ni se zice doar pe Protv ca a fost lider, daca dam pe Antena ei au fost lideri si tot asa. Nu precizeaza nimeni exact segmentul de populatie la care a fost lider. Ar trebuii sa dea datele complete sex, varsta, educatie si urban/rural si atunci ne-am face o idee exacta despre cine se uita si la ce
  • bendeac este intr-adevar un actor foarte talentat, dar cand a inceput sa fie el forta creatoare la mondenii, emisiunea a luat-o in jos, in puii mei desi a avut succes, era un jeg de emsiune. intr-adevar, vrea prea multe de la propria persoana, se crede realizator de televiziune acum si are si remuscari pentru perioada in puii mei (realizeaza si el cate mizerii a facut acolo)
  • Gusti tata,ai grija cu limba romana !!Esti jurnalist! Dupa cum vad ca scrii ....nu e de mirare ca Gazeta a ajuns atat de jos !!Sau nu stii ce e aia prepozitie!
  • Rezulta ca interviul lui Gadea cu Nastase nu a avut o audienta impresionanta. Antena 3 nu a ocupat nici macar locul ei obisnuit in ultima vreme - locul 5 -, ci a coborat, in cel mai bun caz, pe 6.
  • Gusti si Radu 100 % sunt de partea Trustului si ii inteleg; mai nou, la Antena 1 se reia la greu filme difuzate si (re) difuzate de ei sau de catre altii. probabil in aceasta seara Antena 1 va fi depasita, din nou, de catre Kanal D...care nu va difuza nicio telenovela sau emisiune manelista.
  • sa te bata reluarea unei telenovele difuzata acum 5 ani chiar e prea de tot. poate ca in final patronii Antenelor realizeaza ca de la a vinde ciocolata pana la a vinde programe tv e drum lung. totul se trage de la cheliosul dedulcit la spaga. atata timp cat nu conteaza ce faci daca iti platesti birul Antena 1 se va duce in cap. nu vedeti ca din vechii producatori ai unor productii de succes totusi, nu mai lucreaza niciunul cu Antena? oare de ce? pentru ca au refuzat sa dea spaga. si rezultatul se vede. productii slabe calitativ produse de oameni care habar nu au de productie. daca Felix motanul ajunge la puscarie Antenele vor fi scoase la vanzare pentru ca nu au reusit sa isi indeplineasca scopul de a-l tine departe de gratii pe securist. si poate ca atunci vor incepe si ei sa fie un concurent real si serios pentru televiziunile profesioniste.
  • P.S. Ca sa nu fiu inteles gresit, sigur ca si Teatru TV si Romanii au artisti sunt emisiuni mai de calitate decat In puii mei (sau Spitalul de dementa din partea cealalta), dar comparativ cu emisiunile similare realizate de TVR in trecut sunt foarte slabe.

Trimite un comentariu