Skip to main content

Contabilul de la Bingo Metropolis, şef la Oficiul Naţional pentru Jocurile de Noroc

 

18metropolis_antena_1_d4baf4717b

Publicitate

Cristinela Odeta Nestor, fostă angajată la firma care organiza Bingo Metropolis la antena 1, a fost numită şefă la Oficiului Naţional pentru Jocurile de Noroc, potrivit Evenimentul zilei.

Potrivit CV-ului Cristinelei Odeta Nestor, în perioada 2011 – 2012, ea a lucrat ca director financiar pentru firma Monte Calm Imob, "companie ce desfăşoară activitate în domeniul jocurilor de noroc (Bingo Metropolis şi Cazino Metropolis)".

Scopul înfiinţării Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc este acela de a aduce cât mai mulţi bani la bugetul de stat din taxele şi impozitele percepute de la firmele care desfăşoară jocuri de noroc, potrivit reprezentanţilor Guvernului României, mai scrie sursa citată.

Licenţa de funcţionare a Bingo Metropolis a fost suspendată de către Ministerul Finanţelor la începutul anului trecut pentru că nu şi-a plătit la bugetul de stat taxele şi impozitele, care erau în valoare de peste 1,2 milioane de euro.

"Am lucrat la Monte Calm Imob câteva luni, pentru că am fost parte din personalul fostului cazino preluat de Radu Chifa pentru cazinoul său, Metropolis. Am trecut şi eu acolo Bingo Metropolis pentru că dă bine.", a explicat Cristinela Odeta Nestor, pentru Evenimentul zilei. 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus