Skip to main content

În premieră cu Carmen Avram, premiată la World’s Best Television & Films 2013

 

carmen-avram4

Publicitate

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram (Antena 3) a fost premiată în cadrul New York World’s Best Television & Films 2013 pentru reportajul Pe-un picior de iad la categoria Best Camerawork.

În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, emisiunea a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul „Ultima frontieră”.

„Pe-un picior de iad”, reportajul câştigător, realizat de Carmen Moise (reporter), Cristian Tamaş (imagine) şi Lenard Zsolt (montaj), prezintă viaţa mizeră pe care o duc oamenii de la marginea oraşului Baia Mare. Ei locuiesc în case cu şobolani, fără curent, fără apă, fără bani, hrănindu-şi copiii cu mâncare găsită la gunoi.

Materialul poate fi urmărit AICI

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marika marika
    Comentariile arata fractura dureroasa din Romania! Nu este vorba de o lupta intre concurenta dintre posturi TV ci de aceeasi siloasa lupta intre Voiculescu si basescu,intre tv pro si contra! Anulati orice merit profesional pana la urma! Ramneti doar cu o lupta surda intre tabere la fel de vicioase!
  • adi adi
    bravo ptr comentariu. jos palaria. astia uita cu totii ca in orice material, 90% din informatie o asimilezi din imaginile filmate. asta se preda la cursurile bbc.
  • abcdefg..... abcdefg.....
    Nu as vreau sa contest calitatea profesionala a celor care au realizat acest reportaj ! Dar nu credeti dragi compatrioti, ca ar trebui sa punem piciorul in prag si sa mai facem si noi cate ceva si nu tot sa mai asteptam ca autoritatile sa faca ceva ? Defapt reportajul a vrut sa scoata in evidenta cat suntem de murdari si de imputiti !Si asta nu este tot, mai trebuie sa certificam si celor de peste hotare acest lucru, ca poate nu-l stiau !? Nu am vazut nici macar un pic de efort din partea celor care locuiau acolo de a face nu alceva ...., doar curatenie in locul in care traiau ! Hai sa nu ne mai lamentam , si hai sa nu mai compatimim etnia roma, ca nu suntem decat niste puturosi care asteptam de la altii sa faca ceva pentru noi! Rusine ca mergem la asemenea festivaluri cu reportaje mizerabile ! Rusine , rusine, rusine........... .
  • DanS DanS
    Antena 3 a castigat o medalie de aur la un festival de televiziune si film cu un reportaj despre tigani al emisiunii "In Premiera". Germania a luat 10 medalii de aur,Regatul Unit 23, Statele Unite 50.

    A nu se intelege ca desconsider munca echipei de la "In premiera". Pacat doar ca "tot cu tiganii" au ales "sa iasa-n lume". Urmaresc emisiunea si mi se pare bine realizata, cu subiecte bine alese. Dar mi se pare abject modul in care sunt folosite aceasta emisiune si aceste premii pentru a da greutate unor persoane si emisiuni in care se practica dezinformarea, manipularea si se incalca cele mai elementare reguli ale jurnalismului. Astept cu interes sa primeasca si domnii Gadea si Badea o medalie..daca tot s-au dus la Las Vegas sa faca act de prezenta.

    Pentru cine e interesat - http://www.newyorkfestivals.com/winners/2013/
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Eu am un afis in care sunt vedeta unei corida la Sevilla, m-a costat parca 10 euro! Aici inteleg ca costa 212 dolari o diploma. E scump, nu ma bag!
  • ana ana
    aveti mare dreptate si este corecta opinia dv.degeaba se lauda Gidea ,Badea si Grecu (erau tare mandri aseara .sa fie in stare sa ia si ei premii ca de latrat ne-am saturat) D-na Avram si-a facut un nume nu datorita lor si inainte de a veni la trustul lui Felix.
  • Dan Dan
    Draga Paul, pari a fi foarte frustrat, de ce oare? Inseamna, dupa ratingul Antena 3, ca tara asta e alcatuita doar din pensionari, someri si persoane fara activitate!? Esti oare una dintre putinele persoane inteligente, singurul care munceste!? Daca e asa, felicitari, iti multumim pentru toleranta si intelepciune!
  • Julieta Julieta
    Sa crape de invidie concurenta...
  • Julieta Julieta
    Felicitari!!Va iubesc!
  • Jos cu idiotii Jos cu idiotii
    Bai Matei. Esti idiot sau doar nestiutor de engleza. Daca citesti in engleza pe siteul AIB o sa vezi ca exista o taxa de propunere a materialului video de 150 GBP. Dar asta doar pentru ca membrii juriului sa se uite pe ce material produci. Nu iti garanteaza nominalizarea (shortlist) si cu atat mai putin premiul. Daca ai fost la vreo conferinta internationala mai importanta o sa observi ca este destul de intalnit procedeul. Recenzia unui material de 30 de minute facuta de un juriu costa.
  • alex alex
    Poate ca nu se merita sa te inscrii la concursul asta eu stiu

    in 2007 au fost semifinalisti
    iar in 2008 au castigat
  • B0B B0B
    +1
  • mad79 mad79
    genul acesta de premii se dau ca la scolile primare,toata clasa ia fie premiu,fie mentiune!
  • mad79 mad79
    corect!
    Se vede ca are scoala Media Pro,facuta la zi,nu ca unii la serral!
  • mira12 mira12
    felicitari Carmen Avram, felicitari Antena3!!!

Trimite un comentariu

sus