Skip to main content

Intact va lansa un portal video care se va numi Antena Play

 

sediul IntactIntact Media Group (IMG) va lansa, în 2013, un nou produs online, Antena Play, descris drept o "investiție majoră ce va include cel mai bun conținut de pe toate canalele TV ale IMG, dar și produse noi, dedicate comunității online", potrivit unui anuar în care sunt prezentate realizările înregistrate de trustul Intact în 2012, citat de HotNews.ro.

Publicitate

La capitolul "Online" din "Intact Media Group Annual Review 2012" sunt descrise actualele activități online ale grupului. Într-un colț de pagină, la rubrica "Highlights 2013", este anunțată "lansarea www.antenaplay.ro, un portal video spectaculos ce va include în mod exclusiv canalele Intact și conținut original proaspăt"

În anuarul menționat, Gusti Roman este citat spunând:

"Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este să oferim consumatorului Antena Group conținut spectaculos, de calitate și usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega conținutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV și este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group".

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Iata ca nu este decat un prilej ca, printre altele, sa mai faca rost de inca niste bani. Publicitatea nu le mai ajunge ...
  De acum incolo accesul la inregistrari nu mai este gratuit.
  Foarte urat din partea lor. Asa se intampla dupa o perioada de ascensiune, incepe si declinul. Pacat, aveam alta impresie despre ei.
 • Sau AntenaPlus, ca TVR-ul a facut asta inaintea PRO-ului, iar la PRO trebuie sa platesti ca sa te uiti, iar la TVR totul e gratuit.
 • pentru a integra toate programele si a le dezvolta,pentru mobil,smart tv sau online,unui programator priceput,mai mult de 4 ore nu ii lua!Sunt curios,ei cat au"dezoltat" ideea :)
 • Nici pe protevisti nu i-a costat HD-ul, pentru ca ei sunt obisnuiti ca statul sa le stearga datoriile in schimbul unor limbute calde aplicate guvernantilor. indiferent care ar fi ei...
 • hm, aduce putin dar nu e aceeasi.. ei sugereaza mai clar play-ul in mijloc. ramane de vazut cum va arata integrat in context
 • Gusti Roman asta numai figuri are in cap, dar in realitate "inovatiile" lui sunt idei luate de la altii. Si, apropos, ce continut "de calitate" face Antena baiete?
 • daca videourile se vor incarca ca si pe videonews.ro, atunci au dat lovitura. numele e cam prost ales. lipsit de imaginatie. sa vedem ce vor oferi si cat vor cere.
 • Nesimtitii astia fara idei din grupul de propaganda Intact copiaza PROTV far nicio retinere!!! Investiti in HD, comunistilor!!! As nu o sa faceti pentru ca va costa!! Copiatul dupa copy/paste NU costa!!

Trimite un comentariu