Skip to main content

MasterChef nu reuşeşte să treacă de Suleyman

 

Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii

Publicitate

MasterChef se menţine în urma serialului Suleyman Magnificul. Emisiunea de aseară a avut cu câteva sute de mii de telespectatori pe minut mai puţin decât Kanal D.

Postul turcesc a fost pe prima poziţie şi la nivelul întregii ţări, dar şi în mediul urban. MasterChef a câştigat doar publicul comercial, unde a avut mai mulţi telespectatori decât serialul de pe Kanal D.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV de aseară, pe intervalul MasterChef:

LA NIVEL NAŢIONAL. La MasterChef s-au uitat, în medie pe minut, 1,8 milioane de telespectatori. Pe intervalul emisiunii, la Kanal D se uitau aproape 2,3 milioane de români.

LA NIVEL URBAN. Diferenţa de audienţă este mai mică la nivel urban. Astfel, MasterChef a avut 1,15 milioane de orăşeni în fiecare minut, în timp ce pe Kanal D erau cu 164.000 mai mulţi telespectatori.

SEGMENTUL COMERCIAL. Pro TV l-a bătut pe Suleyman doar la publicul comercial. Dintre telespectatorii MasterChef, 773.000 au fost din zona 18-49 de ani (14 rating pe segment). Kanal D avea, pe intervalul MasterChef, 580.000 de persoane din targetul commercial (10,5 rating).

Audienţa posturilor TV marţi, 2 aprilie, pe intervalul MasterChef:

NATIONAL URBAN
Kanal D 2.275.000 telespectatori pe minut (12 rtg) Kanal D 1.314.000 (12,5)
Pro TV 1.807.000 (9,5) Pro TV 1.150.000 (11)
Antena 1 1.119.000 (5,9) Antena 1 616.000 (5,9)
Acasa TV 977.000 (5,1) Antena 3 338.000 (3,2)
Antena 3 462.000 (2,4) Acasa TV 292.000 (2,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    masterchef lider de audienta pe targetul comercial: 13.9 rating cu 27.5 share.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    @adrian :mananci bors si bati campii in mod cu totul extraordinar ; Domnul Radu are 100% dreptate ; o Imbecilitate mai mare ca mizeria asta turceasca nu s-a mai pomenit de la Sclava Isaura, pe taram mioritic... In Turcia sunt discutii ample despre Sfidarea si Bataia de joc a producatorului acestei Cretinatati, la noi, nici o surpriza, se Holbeaza popo'ul la acest Trash tv mai ceva ca Tzatzele de laa cuvioasa Paraschiva din Iasi ori de pretutindeni din moldova cea bisericoasa(ma refer , evident, la fanii Criminalului corogeanu, pardon a practicilor Obscurantiste ale ortodoxiei -exorcizari si alte asemenea grozavii, atat de apreciate romanica ruralo-fanariota... )
  • adrian adrian
    Vezi sa nu dai pe afara de atata saturatie!
  • Radu100% Radu100%
    Stii, m-am cam saturat de turcisme. Daca vreau sa vad seriale istorice bune exista alte variante mult mai acceptabile.
  • adrian adrian
    Vreti sau nu vreti , suleyman magnificul este o productie excelenta . Unii stiti numai sa comentati , dar chiar aveti ce invata din acest film ce respecta in mare parte istoria . Aflati si voi despre cultura si intreaga civilizatie a Turciei , plus ca problemele si intrigile de la palat dau culoare serialului . Voi coentati aiurea despre serial , pentru ca nu stiti cati bani s-au investit in costumele actorilor , in decoruri si asa mai departe . Asadar Suleyman Magnificul va bate intotdeauna Pro Tv si va cuceri de fiecare data Masterchef :) ! Cui nu-i convine urmariti serialul ,, Tanar si Nelinistit `` , un serial difuzat de 15 ani de Pro Tv =)) !
  • adi adi
    ,,vanturi,,au unii frustrati in cap!Care vad ca nu se pling ca Protv da de 15 ani Tanar si nelinistit.Si mai se cred si destepti cand de fapt le trece gazul prin nas.Pentru astia care au prea multe gaze:Decesul lui Suleyman este secret de stat in Turcia si astazi! Asa ca mai invatati putina istorie.Filmul este oricum excelent.
  • Suleyman Magnificul Suleyman Magnificul
    Singura consolare este ca pana la urma Suleyman tot o sa crape!
    Ce ma distreaza cel mai mult este ca sultanul lu' peste prajit moare ca un bou, de batranete, la 71 de ani, in loc sa-si piarda capul ca un viteaz, in focul luptei. Nu-l otraveste nimeni pe prost, nu-l decapiteaza cineva la coltul strazii si ajunge la batranete ca un paralitic care abia isi taraste basinile.
    Am o curiozitate: seara isi punea dintii intr-un pahar cu apa sau manca totul cu paiul?
  • Roy Roy
    Cum poti sa compare parodia aia Indiana de 19873 de episoade cu Suleyman Magnificul?! Esti patetic....
  • Mihai Mihai
    expertule esti vai steaua ta cata prostie zace in tine :))
  • Mihai Florin, Mihai Florin,
    audientele de luni pe intervalul lui suleyman: 10.4 kanald 7.5 protv 6.4 antena1 audiente pentru comercial. 13.5 kanald 6.1 antena1 4.9 protv audiente pe urban.
  • Mircea Mircea
    Nu pot sa-mi dau seama cum unii oameni se uita la Suleiman Magnificu. In acelasi timp pe National tv ruleaza o telenovela mult mai frumoasa. SUFLETE PERECHE.
  • doru68 doru68
    Eu sant curios sa aflu audientele de luni 1 aprilie ca nu le-am vazut.Daca nu ma insel parca se facea reclama la emisiunea lui DAN NEGRU cu farse pt.luni,insa nu am citit nicaieri nimic.Afost emisiunea sau nu ,si daca a fost ce audienta a avut.
  • eu eu
    frate, da' ce indarjit esti:))
  • Radu09 Radu09
    bahmuteanca lasa Exclusivitatile rautacioase , cat ai socoti si ai scrie pe aci tot Media Pro are audiente mai mari cu un serial de pe AcasaTv in reluare si cu MasterSef ,fata de Intact , nu mai vb despre audientele Sport.ro si codasul de GspTv
  • Expertul Expertul
    @razvan
    ai dreptate doar "elitistii"se uita la pro tv pe cind la kanal d doar cei mai putin destepti

Trimite un comentariu

sus