Skip to main content

Moldovenii fac varianta lor de Zece pentru România, după proiectul lui Mihai Tatulici

 

Tatulici 1

Publicitate

Proiectul Zece pentru România are și o variantă în Republica Moldova. Zece pentru Moldova va avea premiera în această seară.

Zece pentru Moldova este dezvoltat de postul Publika TV, după proiectul lui Mihai Tatulici. Va fi prezentat de Lia Bejenaru și Vitalie Dogaru, două vedete ale stației de peste Prut.

Proiectul se desfășoară în mod asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în România: zece categorii vor premia personalitățile din Moldova, în urma unui sondaj care își propune să identifice elitele. Sodajul a fost făcut de sucursala IMAS din Moldova.

Categoriile:

Muzică ușoară
Muzică Populară
Jurnaliști
Actori și regizori
Sportivi
Oameni de afaceri
Analiști
Branduri
Oameni politici
Cel mai iubit moldovean

Proiectul Zece pentru România s-a desfășurat timp de opt ediții, de către postul de știri Realitatea TV.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dupa toate tepele loate ,alearga dupa bani si la Moldoveni.Asta este proiectul lui in afara tari, ha ha ha. Prietenul Freciu la intepat bine de tot pe Tatulici.
  • S-ar putea ca "moldovenii" sa fi luat aranjarea pe capitole a proiectului facut de nulitatea Tatulici. Care l-a lins la randul sau, urmariti presa din perioada respectiva. Si, daca e adevarat ca si-a bagat Tatulici coada si pe la Chisinau, trebuie sa fie veche povestea. Eu am vazut-o de cel putin vreo 3-4 saptamani. Cam cand cu caderea guvernului.

Trimite un comentariu