Skip to main content

The Guardian a lansat o platformă pentru conţinut generat de utilizatori

 

guardianThe Guardian a lansat o platormă digitală care le permite cititorilor să contribuie la crearea de ştiri şi alt conţinut, anunţă ziarul în ediţia sa electronică. Noua platformă se numeşte GuardianWitness.

Publicitate

Cititorii vor putea să trimită fotografii, clipuri video şi text direct către jurnaliştii publicaţiei The Guardian, prin articolele de pe site sau prin aplicaţii gratuite pentru telefoane iPhone sau Google Android. GuardianWitness a fost creat în parteneriat cu reţeaua de telefonie mobilă EE.

Joanna Geary, editor la The Guardian, a spus: "La The Guardian avem o lungă istorie în a-i implica pe cititorii noştri în jurnalism. GuardianWitness întăreşte ideea că acum jurnalismul este o conversaţie cu două sensuri şi această platformă va face ca ziarul să aibă o mai mare deschidere către publicul său".

Tot conţinutul trimis de cititori va fi verificat de nişte coordonatori ai acestei platforme înainte de a fi publicat. Jurnaliştii de la The Guardian vor putea alege apoi dacă să introducă sau nu noile informaţii în articolele lor.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus