Skip to main content

Agenția Kinecto, preluată de rețeaua Isobar, parte a Aegis

 

radu ionescu
Rețeaua globală de media și comunicare digitală Aegis Media a achiziționat Kinecto, parte din Tempo Creative Group, de la acționarii săi egali Radu Ionescu și Dragoș Grigoriu, valoarea tranzacției putând urca până la 5 milioane de euro, în funcție de performanțele companiei. Kinecto va fi integrata in reteaua globala Isobar si va fi redenumita Kinecto Isobar.

Publicitate

Kinecto si-a inceput activitatea in 2002. Din 2008 a devenit parte din Tempo Creative Group.

Nigel Morris, CEO, Aegis Media Americas & EMEA: “Achizitia Kinecto, o agenție de digital cu mare experiență din România, va da clienților Aegis Media acces la servicii complete de producție și creație digitală, va întări poziția noastră și va diversifica abilitățile noastre pe piața românească. Suntem foarte fericiți să primim Kinecto în Aegis Media”.

Radu Ionescu, fondator si Managing Director Kinecto: “Suntem entuziasmați să ne alăturăm rețelei Aegis Media și implicit Isobar, și suntem convinși că acest parteneriat va fi catalizatorul extinderii capabilităților noastre pentru a ne servi mai bine clienții. Împărtășim aceeași gândire strategică și acest lucru ne va ajuta sa creem campanii digitale mai performante”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu