Skip to main content

Burtiera la minut. Cum au prezentat televiziunile de știri audierea la DNA a șefului Antena Group

 

colaj televiziuni de stiri

Publicitate

Televiziunile de știri au fost cu ochii pe trustul Antena Group, după ce Sorin Alexandrescu, directorul general al grupului de presă, a ajuns la DNA, fiind acuzat de șantaj al unui director de companie, potrivit comunicatului instituției. Din informațiile prezentate de posturile știri, ar fi vorba de un șef al RCS&RDS.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva instantanee de pe posturile de știri în legătură cu cel mai important subiect al zilei.

Antena 3 a avut un lung breaking news pe această temă începând cu 15.30. Postul de știri care face parte din același grup cu Antena 1 s-a concentrat ore întregi pe un singur mesaj: Antena 1, ținta procurorilor lui Kovesi. 

Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 153754.bmp

 Digi24 a tratat de asemenea subiectul aducerii lui Sorin Alexandrescu la DNA, dar mult mai târziu decât celelalte posturi de știri.  În plus, postul de știri a evitat să spună despre cine este persoana șantajată și nici compania de la care provine. Asta în ciuda faptului că până și Antena 3 a anunțat că este vorba de un reprezentant al RCS&RDS (companie care operează licența Digi 24). Postul de știri s-a limitat la a spune că „ar fi amenințat un patron cu dezvăluiri”

captura Digi 24

B1 TV a titrat simplu: Șeful Antenelor, audiat la DNA
Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 153737.bmp

La fel și Realitatea TV a mers pe un titlu simplu: Șeful Antena Group, la DNA.

Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 154608.bmp

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ceva mai pe fata de atat nu am vazut in viata mea! e incredibil ca asstfel de lucruri se intampla in romania anilor acestia. democratie pana la capat, ce sa zic! traiasca republica socialista romania
  • Daca ai avea macar doi neuroni ai realiza ca "procuratura lu`basescu" i-ar fi mancat pe astia inaintea alegerilor prezidentiale,parlamentare sau a referendumului de demitere nu acum cand marinerul e izolat si "meanless"....mai iese si el pe televiziuni sa zica cate ceva sa nu uite lumea de el. Offff,e plina tara asta de natarai ..si daca nu crezi...uita-te in oglinda
  • In primul rand, este impotriva drepturilor omului sa retii un om in felul acesta. In cel de-al doilea rand, b1 si realitatea TV nu putea sa se abtina sa-si arate culoarea politica! Asa ceva! O nesimtire! In loc sa faca emisiuni despre drepturile omului (incalcate!!!), iata ce arata.
  • Macar jurnalistii ar trebui sa prezinte corect situatia, este vorba despre respectarea drepturilor omului. Nu se poate sa ridici un om de pe strada ca vrei tu. Exista niste drepturi ale fiecaruia pe care trebuie sa le respecte.
  • Este cat se poate de evident ca este o comanda politica, televiziunile acestui trust au deranjat intotdeauna mafia pedelista in frunte cu Basescu! Un DNA care face numai abuzuri si ilegalitati, trist....
  • alexandrescu e doar un instrument. pe papusharul voiculescu ar trebui sa-l vedem la DNA. din pacate, voiculescu e prea greu de prins.
  • Antena 3 putea macar sa recicleze titlul cu "procurorii lui Kovesi", ramas de pe vremea lui Basescu. Au uitat ca Ponta a propus-o la DNA?

Trimite un comentariu