Skip to main content

Câți români au văzut la Antena 3 cel mai mare steag din lume. Audiența zilei steagului

 

Publicitate

Cel mai mare steag din lume, o inițiativă a postului Antena 3, în pateneriat cu fabricadesteaguri.eu, a avut parte de o zi specială la posturi de știri al Intact.

Paginademedia.ro vă prezintă câți români s-au uitat la ziua steagului și la transmisiunile de la Aerodromul Clinceni, unde era întins steagul.

DATE TEHNICE. Steagul desfășurat la Clinceni are 349,42 de metri lungime și 226,92 lățime. Suprafața: 79.290 de metri pătrați. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records.

Antena 3 a dedicat toată ziua steagului record. La Aerodromul Clinceni a fost amenajat un studio la înălțime, pe o platformă ridictă de o macara la 30 de metri înălțime.

INTERVALUL 9.00 – 24.00. Antena 3 a avut, în medie pe minut, 322.000 de români pe post (1,7 rating). Dintre aceștia, 234.000 erau din mediul urban (rating 2,4). Antena 3 a fost pe locul patru, după Pro TV, Antena 1 și Kanal D).

CEREMONIA (17.00-18.35). Ceremonia oficială de înregistrare a recordului a avut loc în intervalul 17.00-18.35, cu premierul Victor Ponta, cu Mihai Gâdea, cu reprezentantul Guinness Book și cu demonstrații de acrobație aeriană.

În fiecare minut, la ceremonie s-au uitat 485.000 de români (2,5 rating), dintre care 339.000 din orașe (3,2 rating). Antena 3 a fost pe locul trei pe interval, după Pro TV și Antena 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu,'basistii' care comenteaza aici sunt remunerati sa faca asta. Tot internetul este plin de comentariile acestor mercenari.
 • Da' mi-a placut si emisiunea omagiala de anul trecut: cel mai patriot turnator! Ce emisiuni faine face antena.
 • Pacat ca au mai ratat cateva recorduri: cel mai lat steag, cel mai inalt steag (daca l-at fi ridicat), cel mai rosu, galben si albastru steag, cel mai adanc steag (ar fi trebuit sa il ingroape), cel mai spalat steag si (ultimul, dar nu cel de pe urma), cel mai scump steag. Daca cumva l-au si platit. Poate ca nu e timpul pierdut... De problemele reale nu au timp sa se ocupe.
 • @George:mai bine mergi sa te cauti tu, agresivitatea limbajului pe care il folosesti ridica multe semne de boala psihica!
 • @andreio ...sau daca vrei iti spun si ultima initiativa de caritate initiata de Observator si Antena 3 - constructia unui centru de zi pentru copiii la Giurgiu, asa ca mai bine taci!
 • @andreio...Mai documenteaza-te putin si ai sa vezi cate lucruri marete face Antena 1 prin fundatia sa Mereu Aproape!
 • @ andrei m si @ ramoona : inapoi in Latrina 3 ; acolo e Cocina voastra, acolo Dezaxatii psihic se lafaie in toata splendoarea lor, la capatzos , badea , gadea si simona gherghe... Meritati un studiu neuropsihiatric serios ! Nici numele nu vi-l scrieti NORMAL, dar vorbiti de probleme psihice...Cautati-va la cerebel, obsedatilor !
 • O mare porcarie. De ce nu au ajutat sistemul medical asa cum au facut cei de la ProTV cu celelu stem sau cu donarea de organe, daca nu ma insel mai ales ca antenele ''sunt la putere'' Record de spalat creierii.
 • Daca nici o asemenea initiativa nu poate fi apreciata atunci e clar...aveti probleme psihice grave! Sunteti de compatimit!
 • Ar fi interesant sa se stie si varsta celor care "inghit" asemenea "dulcegarii" ieftine croite si aranjate pe emotionalul pensionarilor. O mascarada ... un kitch!!!
 • Ce pretentii sa ai de la Romania: steagul lui Gadea, carnatul lui Oprescu... OPacat ca V. Ponta n-a sesizat penibilul momentului!

Trimite un comentariu