Skip to main content

Maria Popescu, PR-ul Kanal D, pleacă de la postul TV după șase ani. În ce țară se stabilește

 

Maria-Popescu-buna

Publicitate

Maria Popescu, PR & Communication al Kanal D pleacă de la postul de televiziune deținut de turcii de la Dogan. De mâine, va pleca din țară, împreună cu soțul ei.

Maria Popescu este unul dintre cei mai longevivi angajați ai Kanal D. A venit în 2007, la scurt timp de la lansarea postului TV și a avut, de-a lungul timpului, atribuții de marketing, PR și comunicare.

Destinația după Kanal D? Mâine, Maria Popescu va pleca din România, cu direcția Vancouver, Canada. Soțul ei, programator de profesie, a obținut un job pentru o companie IT internațională.

În Canada, Maria Popescu se va dedica, pentru început, studiilor:
O să studiez și o să mă perfecționez în marketing”, a spus ea pentru Paginademedia.ro.
Potrivit mesajului către colegi al Mariei Popescu, atribuțiile de comunicare au fost preluate, pentru moment, de Mihaela Manole, fost jurnalist la Evenimentul zilei și apoi la Adevărul, până în 2011, când a intrat în departamentul de comunicare al Kanal D.
Maria Popescu, Carte de vizită:

  • De la absolvirea studiilor universitare în cadrul ASE București în 2001 și până în 2005 a ocupat diferite poziții în departamenele de comunicare ale unor companii din sectorul IT precum SIVECO (web marketing responsible și brand manager) și GeCAD (web communication responsible).
  • Ulterior a fost Client Service Manager și a condus departamentul de PR al agenției Image Factory, un boutique de comunicare integrată cu clienți din diferite industrii (imobiliare, IT, alimentar, financiar, media, consultanță).
  • S-a alăturat în 2007 echipei Kanal D, în calitate de PR Manager. În scurt timp a preluat și responsabilitatea comunicării de brand, a comunicarii interne și a proiectelor cu responsabilitate socială derulate de Kanal D, devenind PR & Communication Manager.
  • În calitate de Communication & PR Manager al Kanal D a inițiat mai multe campanii media de implicare socială cu focus pe problemele copiilor și tinerilor. În 2011 s-a desfășurat Campania “Un Apel pierdut, o copilărie pierdută” în sprijinul Asociației Telefonul Copilului, campanie premiată în cadrul Galei Societății Civile. Campania a fost reluată în fiecare an.
  • Tot în 2011, a demarat campanii care au ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copii diagnosticați cu tulburențe din spectrul autismului atât prin strângerea de fonduri cât și prin lobby la nivel european pentru schimbarea legislației și a mentalităților din societatea românească.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu de unde naiba ai scos-o pe asta cu tara superba Canada - cei care au fost acolo spun ca are o clima tare agresiva - mai ales daca suferi de friguri - iar partea placuta este in est; nu in salbaticul centru si in vest.
  • nu sunt de acord cu plecarea oamenilor buni din tara, totusi, pentru romani tentatia este imensa, mai ales Canada, care este o tara pur si simplu - superba, iti doresc sanatate si succes in tot ceea ce faci
  • Draga Mary,
    God speed, cum ar zice englezul :)))))) Ai fost o colega pe cinste...Ne bucuram pentru tine si iti dorim tot binele din lume. Duminica o sa ma gandesc la voi....

Trimite un comentariu