Skip to main content

PRESA DE AZI. "Era scris în stele". Steaua, campioană a 24-a oară

 

presa de azi 7 maiGazeta Sporturilor şi ProSport au pe prima pagină articole despre câştigarea titlului cu numărul 24 de către Steaua. “Steaua şi-a împlinit visul. A câştigat titlul după 7 ani”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor. ProSport titează pe prima pagină: “Era scris în stele”.

Publicitate

“Steaua şi-a asigurat titlul 24 după o aşteptare de 7 ani. Cea mai bună apărare, cel mai bun atac, cea mai bine pregătită fizic, cea mai mare asistenţă, echipa lui Reghecampf a dominat categoric Liga I încă din iulie 2012”, scrie ProSport pe prima pagină.

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre Nicu Covaci, ex-liderul trupei Pheonix, care şi-a dat în judecată foştii colegi, de la care cere daune de 150.000 de euro pentru drepturi de autor. “Nicu Covaci târăşte trupa Pheonix la tribunal”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Motivul pentru care Nicu Covaci îşi dă în judecată foştii colegi este că aceştia nu aveau drepturi de autor pentru a cânta, în ultimii ani, piesele compuse de el pentru Pheonix.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre “incompetenţa lui Relu Fenechiu”. “CFR S.A. -Prost administrată. EVZ prezintă dovada incompetenţei lui Relu Fenechiu”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Compania de stat ar putea plăti cinci milioane de euro penalizări, pentru că ministrul a respins un plan de management aprobat de BERD”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Aşezămintele Sfântului Mina, o nouă lovitură imobiliară a lui IPS Teodosie
  • Click!: Bahmu s-a împăcat de Paşte cu Prigoană
  • Libertatea: Iulia Albu: L-a primit (pe fostul ei soţ) în patul ei în Noaptea de Înviere
  • Naţional: SRI dă spargeri în locuinţele deminitarilor cu voie de la Curtea Supremă!

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    slabe amandoua paginile.

Trimite un comentariu

sus