Skip to main content

Pro TV se pregătește de Patru nunți și-o provocare

 

patru nuntiPro TV se pregătește pentru formatul internațional al emisiunii Patru nunți și-o provocare, care va începe să fie difuzată din această vară.

Publicitate

"Miresele care și-au plănuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viața lor își pot face nunta vedetă în cadrul noului show realizat de ProTv, iar premiul pus la bataie este o lună de miere de cinci stele", arată într-un comunicat al ProTv.

Formatul Four Weddings al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat în SUA, Australia, Canada, Finlanda și Franța.

Miresele vor fi invitate rând pe rând la nunta fiecăreia dintre cele patru concurente și trebuie să critice și să jurizeze în secret fiecare moment în parte, iar cea care obține cel mai bun scor pleacă într-o vacanță de neuitat.

Formatul pentru concursul destinat mireselor a fost cumpărat de la ITV Studios Global Entertainment, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Inițial, emisiunea ar fi urmat să intre pe postul Acasă TV, din septembrie.

Patru nunți” a fost produsă inițial de ITV pentru Sky Living din Marea Britanie. În acest moment însă, emisiunea este difuzată în 19 țări, printre care Statele Unite (TLC), Canada (Slice), Franța (TF1) și Italia (Rete 4).

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai ordinarilor, cum va permiteti sa oficializati casatorii intre doi homosexuali pe teritoriul Romaniei ??? Va bateti joc de religie , de educatia copiilor nostri , de noi , de tot ce a mai ramas sfant pe acest pamant !!!
    ROMANI ....TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU ....SAU O SA VEDETI LA TV(PRO TV) EMISIUNI DESPRE CUM SA-TI INCEPI VIATA SEXUALA LA 5 ANI / CUM AM PUS-O CU TATAL MEU.....
    PRO TV...TINE MINTE .....ROMANIA NU E AMERICA ....CAT CREDETI VOI CA VOM MAI REZISTA FARA SA LUAM MASURI ??!!!
  • Draga ali poate eu sunt asa cum spui tu "desteapta" dar tu lucrezi la pro tv de esti asa contrariat??? Daca nu mai date-n dragostea mea ;)
  • Ce mizerie de emisiune au mai cumparat si astia. Ma astept ca pana in toamna sa cumpere si un serial turcesc.
  • Conform realscreen.com formatul a fost cumparat inca din 6 octombrie 2011. Formatul ar fi trebuit sa apara pe protv in vara anului 2012.
  • Cat esti de "desteapta " !!!!! Nu ti-ai pus problema ca Euforia a copiat formatul original !!! Ei neavand bani.. si in general hantenistii inici macar de hartie igienica .. de unde sa mai cumpere licente pt formate !!

Trimite un comentariu