Skip to main content

Şerban Huidu a revenit în online, pe blogul personal

 

huidu

Publicitate

Omul de televiziune Şerban Huidu a revenit în mediul online, cu o postare prin care îşi anunţă întoarcerea.

”Am citit multe despre "revenirea"mea si mai ales cum nu mai au loc "deontologii" de mine! (...) Am vazut si mai multe comentarii facute de ziaristi de doi bani si "hateri" profesionisti, legate de o interventie matinala. (...) Astept in zadar sa se scrie adevarul iar cand se preia ceva sa se verifice! Aiurea!”, scrie Huidu pe blogul personal.

Această postare vine la mai bine de un an şi jumătate dupa  postarea în care îşi anunţa retragerea de pe blog, care datează din 24 octombrie 2011. El a revenit însă în 2 noiembrie 2012 cu nişte precizări, făcând o excepţie.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

 • amice, esti idiot

  "Capitolul I
  INFRACŢIUNI CONTRA VIEŢII, INTEGRITĂŢII CORPORALE ŞI SĂNĂTĂŢII

  Secţiunea I
  Omuciderea
  Art. 178

  Uciderea din culpă

  Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani."
 • pentru toti ciumpalacii care se dau rotunzi aici ca asa si pe dincolo,cu privire la Serban Huidu,va zic un lucru:Cititi o carte(mai exact codul penal),care zice ca OMORUL DIN CULPA NU SE PEDEPSESTE CU INCHISOAREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(stiti citi oameni omoara din culpa,in accidente de masina,si scapa cu 2-3 ani de inchisoare cu suspendare?Atunci la el de ce ar trebui sa fie diferit?Ca nu va place voua,ciumpalacilor,omul?
  2.orice om,chiar si un criminal in serie are dreptul la o a doua sansa,cred ca si el are dreptul acesta.
 • Sa conduci repetat, in mod agresiv si iresponsabil nu e o greşeala. A fost optiunea lui personală.
 • este absolut rusinos si confirma prin reintoarcerea in corul clevetitorilor ca accidentul a fost facut din cauza tupeului nemarginiti pe care il are. oamenii ale caror rude au fost omorate de tupeul acestui baiat simt inca o data ce valoare are cuvantul dreptate.
 • Adica dupa ce omori oameni sa ti se da a doua sansa? hmmm... interesant
 • Daca greseala purta numele mamei tale si al tatalui tau..erai cu picioarele pe el. Greseala sau nu..tot puscarie merita. Ani multi si grei.
 • Aseara l-am vazut pe Huidu in public la Circotasii, mai spate, in galerie...pe la ora 21.00. puteti verifica, daca aveti posibilitatea sa vedeti inregistrarea...deci omul este activ si implicat in toata aceasta productie de divertisment.
 • se poate intampla oricui ceea ce a facut el DIN GRESEALA...asta nu inseamna ca ar trebui sa-i luam toate drepturile.Orice om merita o a doua sansa........

  ps:din partea mea poate se mearga inapoi la cronica sa o prezinte....
 • Pana la urma Romania e tara tuturor posibilitatilor, adica e foarte tare sa omori oameni in trafic si pe urma tot tu sa vi sa te dai rotund si sa faci pe lupul moralist.

  Cat tupeu are omul asta....

Trimite un comentariu

sus