Skip to main content

Șeful Antenelor, adus la judecătorie cu propunere de arestare

 

Capturaţi ecranul complet 31.05.2013 121356.bmp
Sursa foto: B1 TV

Publicitate

Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group, a fost adus la ora 12.00 la Judecătoria Sectorului 1. În cazul acestuia a fost făcută o propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

DNA l-a pus sub acuzare pe Sorin Alexandrescu pentru șantaj, potrivit unui comunicat DNA. "Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al Antena Group, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj", se precizează în comunicat.

Alexandrescu ar fi șantajat un șef al RCS&RDS pentru a readuce Antenele în rețeaua Digi.

În aprilie anul trecut, RCS&RDS a scos Antena 1, Antena 3 și Euforia din grila Digi. Motivul: grupul Intact a cerut șapte milioane de euro pentru retransmisia posturilor de către Digi, sumă cu care RCS nu a fost de acord. Relația dintre Antene și RCS era vizibilă și pe posturile TV. De exemplu, Antena 1 a difuzat pe burtieră, o perioadă, un mesaj prin care cerea telespectatorilor să aleagă un alt distribuitor de cablu.

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De Mitica nu se atinge nimeni !
    Circula o leganda ca Mitica nu iese nicaieri fara sa aiba la el o suma foarte mare.
    Ma mit ca in fuga de ieri de la intrarea in sediul DNA nu i-au sarit sutele de mii de euro de pe el.
  • Ai dreptate. L-a pus Basescu pe cofetar sa-i trimita aluia articolul si apoi sa-l sune pe ala de la RDs si sa-i spuna ca, daca nu semneaza, vor publica contractul. Si tot Basescu & Kovesi l-a pus apoi sa-i dea raportul duduiei camellia, cum ca l-a speriat de moarte si sigur se rezolva.
  • Dupa cum spunea si Oana Stancu, Sorin Alexandrescu este doar o victima in razboiul Antena 3 VS slugile basiste de la DNA.
  • Exista înregistrării audio in care acest individ santajeaza o companie si șefii acelei companii iar asta îl face vinovat in proporție de 100%.
  • Unde-ti este infatuarea, domnule Alexandrescu? Dar superioritatea? Văd că ți-a dispărut si lejeritatea cu care îi mințeai pe toți...Nț,nț,nț... S-ar putea ca-n pușcărie porecla de Ciocolax pe care ți-au dat-o angajații Antenei 1 (da, ăia pe care-i umileai...) să-ți foloseasca întrucâtva... Și încă ceva: nu-i suficient ca-n dormitorul de acolo să stai cu fundul la perete. Trebuie să ții și gura-nchisă... Hahaha!!!
  • Mai bine DNA s-ar ocupa de Mitica si de contractul cu iz de spaga si pe urma de santaj ! Dar asta este justitia in tara asta, totul la comanda politica!

Trimite un comentariu