Skip to main content

Şeful Antenelor, adus la judecătorie cu propunere de arestare

 

Capturaţi ecranul complet 31.05.2013 121356.bmp
Sursa foto: B1 TV

Publicitate

Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group, a fost adus la ora 12.00 la Judecătoria Sectorului 1. În cazul acestuia a fost făcută o propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

DNA l-a pus sub acuzare pe Sorin Alexandrescu pentru şantaj, potrivit unui comunicat DNA. "Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al Antena Group, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj", se precizează în comunicat.

Alexandrescu ar fi şantajat un şef al RCS&RDS pentru a readuce Antenele în reţeaua Digi.

În aprilie anul trecut, RCS&RDS a scos Antena 1, Antena 3 şi Euforia din grila Digi. Motivul: grupul Intact a cerut şapte milioane de euro pentru retransmisia posturilor de către Digi, sumă cu care RCS nu a fost de acord. Relaţia dintre Antene şi RCS era vizibilă şi pe posturile TV. De exemplu, Antena 1 a difuzat pe burtieră, o perioadă, un mesaj prin care cerea telespectatorilor să aleagă un alt distribuitor de cablu.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    scoateti mai capul din fuindul Antenelor si mai gandeste si tu ceva,ca vei deveni o leguma!
  • MirceA MirceA
    Daca iti asculta tie procurorii telefonul cateva luni de zile, sigur vei fi in catuse pana in toamna.
  • MirceA MirceA
    Cunosti definitia santajului din codul penal ? Daca da, ai si citi stenogramele ?
  • MirceA MirceA
    De Mitica nu se atinge nimeni !
    Circula o leganda ca Mitica nu iese nicaieri fara sa aiba la el o suma foarte mare.
    Ma mit ca in fuga de ieri de la intrarea in sediul DNA nu i-au sarit sutele de mii de euro de pe el.
  • cofetaru'lu'felix cofetaru'lu'felix
    Ai dreptate. L-a pus Basescu pe cofetar sa-i trimita aluia articolul si apoi sa-l sune pe ala de la RDs si sa-i spuna ca, daca nu semneaza, vor publica contractul. Si tot Basescu & Kovesi l-a pus apoi sa-i dea raportul duduiei camellia, cum ca l-a speriat de moarte si sigur se rezolva.
  • Radu100% Radu100%
    Dupa cum spunea si Oana Stancu, Sorin Alexandrescu este doar o victima in razboiul Antena 3 VS slugile basiste de la DNA.
  • Andrei Andrei
    Exista înregistrării audio in care acest individ santajeaza o companie si șefii acelei companii iar asta îl face vinovat in proporție de 100%.
  • Terente, regele plăților Terente, regele plăților
    Unde-ti este infatuarea, domnule Alexandrescu? Dar superioritatea? Văd că ți-a dispărut si lejeritatea cu care îi mințeai pe toți...Nț,nț,nț... S-ar putea ca-n pușcărie porecla de Ciocolax pe care ți-au dat-o angajații Antenei 1 (da, ăia pe care-i umileai...) să-ți foloseasca întrucâtva... Și încă ceva: nu-i suficient ca-n dormitorul de acolo să stai cu fundul la perete. Trebuie să ții și gura-nchisă... Hahaha!!!
  • alex alex
    Sorin Alexandrescu este o persoana nevinovata păcat ca i se arunca aceste acuzații murdare.
  • Stancu Stancu
    Mai bine DNA s-ar ocupa de Mitica si de contractul cu iz de spaga si pe urma de santaj ! Dar asta este justitia in tara asta, totul la comanda politica!

Trimite un comentariu

sus