Skip to main content

Tanti Florica revine cu al doilea sezon

 

Florin Calinescu - Tanti florica

Publicitate

Serialul Tanti Florica se pregăteşte pentru al doilea sezon. Florin Călinescu, cel care joacă în rolul Floricăi, a început filmările pentru noul sezon al sitcomului.

Tanti Florica este programat să înceapă toamna viitoare. Până atunci, Pro TV a reprogramat primul sezon al serialului, ce va începe în iunie.

Florin Călinescu: „Pe Florica o aşteaptă câteva schimbări de coafură, şorţuri, noi probleme cu copiii. Tataie e însă la fel.”

Producţia cu Florin Călinescu în rol principal a ocupat locul cinci în audienţe în lunile octombrie şi noiembrie, cu o medie de 610.000, respectiv 620.000 de telespectatori, în medie, la nivel urban.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cel mai prost serial facut vreodata in Romania sau poate chiar in lume !! cum sa pui un barbat sa joace rolul unei femei, ceva extrem de penibil si cum se prosteste si glume rasuflate fara haz, si ce gunoi a ajuns protv-ul auzi sa reia din nou sezonul si sa ghicesc tot in prime-time ca si atunci cand au reluat las rahat ala tot de la ora 20:30.. ASTA ESTE PROSTEVEUL NUMAI VOR SA FACA NIMIC LE E LENE NUMAI REDIFUZARI PESTE RELUARI SI TOT ASA SI CU SITEUL VOMO CARE PUN SA VA MAI SI IA BANI PE PRODUCTIILE DATE LA TV, VOR SA FACA BANI DIN PIATRA SEACA DECI ASTIA CARE INCA MAI TINETI PARTEA PRO-ULUI SI NU VA DESCHIDETI OCHII SUNTETI IDIOTI DE-ABINELEA, FARA SUPARARE.
  • pe 3 iunie incepe redifuzarea primului sezon, iar sezonul doi din toamna? wow deabea astept, m-am saturat de capatos,wowbiz si acces direct=)) sa mai fie si ceva sitcom-uri de calitate cu glume care nu dau in zona pornografica:))
  • Asta e reteta succesului, seriale si emisiuni cu pauza între sezoane cum e cu Romanii au Talent, Vocea României etc... Daca proceda asa si cu Serialu ăla cu Lala bend si Las fierbinți era mult mai bine pentru ei.

Trimite un comentariu

sus