Skip to main content

Cine conduce Antenele în lipsa lui Alexandrescu

 

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

Într-un mesaj intern, Camelia Voiculescu, Fiica cea mare a lui Dan Voiculescu, le cere angajaţilor Antena Group să rămână uniţi şi să-şi facă meseria în ciuda "nemulţumirilor celor care nu-i pot învinge" şi "apelează la mijloace neconcurenţiale".

Ea le spune şi care este echipa care va conduce compania "în această perioadă".

"Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoaşteţi şi care asigură fluxul operaţional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară şi cea juridică vor fi asigurate de Luminiţa Stoian şi Raluca Puşcaş", spune Camelia Voiculescu în mesajul către angjaţi.

Mesajul intern adresat de Camelia Voiculescu angajaţilor Antenelor a fost dat publicităţii de inpolitics.ro.

În continuare, mesajul integral:

Dragi colegi,

În cei 20 de ani de muncă, în care am câştigat cu seriozitate şi profesionalism încrederea publicului din România, în care am depăşit nenumărate atacuri din partea celor care nu înţeleg că nu toţi pot fi numărul 1, am devenit imuni la tentativele celor care încearcă să câştige la masa verde ceea ce nu reuşesc prin abordări corecte. Fiecare astfel de încercare ne întăreşte.

Familia este, pentru cei mai mulţi dintre noi, locul în care ne simţim motivaţi şi împliniţi. În acest spirit de familie, a fost creată, acum 20 de ani, Antena 1.
Sunt 20 de ani în care am construit împreună cea mai importantă televiziune făcută de români pentru români.

Aţi demonstrat că sunteţi o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni.

Am încredere în voi, în forţa voastră de a continua să excelaţi în ceea ce faceţi, aşa cum s-a văzut şi în ultimele zile. E important să ne păstrăm energia şi să rămânem încrezători şi uniţi.

Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoaşteţi şi care asigură fluxul operaţional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară şi cea juridică vor fi asigurate de Luminiţa Stoian şi Raluca Puşcaş.

În următoarea perioadă se vor lansa emisiunile de vară, dar şi Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup. În acelaşi timp, se pregătesc şi emisiunile mari din toamnă.

Am încredere că vă veţi ocupa de toate aceste evenimente cu aceeaşi dedicare şi seriozitate, aşa cum v-aţi obişnuit publicul.

Înţelegem nemulţumirea celor care nu ne pot învinge şi observăm că frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurenţiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noştri programe de calitate şi informaţii corecte şi vom continua să o facem.

Vă mulţumesc pentru că împreună am reuşit să formăm o familie şi pentru felul în care vă faceţi meseria.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    Grozav, încă un Voyo...
  • Yovo Yovo
    Ce spui, sasca? Cele mai urmarite posturi din tara? De unde reiese asta, din sondajele comandate de Felix?
  • mad79 mad79
    Pro tv-ul e un BRAND de SUCCES,care s-a claditin 5 ani de excelenta!Oare ce prezenta A1,in primii 5 ani de existent?Rebus tv :D
  • bgd bgd
    nu compara un ziar cu o televiziune. chiar daca era un brand puternic nimeni nu-ti mai cumpara o hartie scrisa(n-are rost sa dezvolt de ce ).. Spune-mi o televiziune de top care s-a inchis.. sincer nu-mi amintesc vreuna :)
  • sasca sasca
    Antenele au fost și vor rămâne cele mai urmărite posturi de televiziune din tara.
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Intr-adevar, sunt profesionisti si vor continua sa-si faca meseria la fel de dedicati si motivati ca si pana acum. Respect Intact!
  • protopopescu protopopescu
    ce nu intelegi tu draga Camelia este ca pentru a face o televiziune puternica trebuie sa stii despre ce este vorba. nu cred ca ai calcat vreodata prin platourile Antenelor si nu cred ca stii diferenta dintre un proiector si o camera de filmat. In urma cu ani de zile, cand Antena 1 conducea pe segmentul divertisment, existau oameni care produceau acele emisiuni. gen Valeriu Lazarov. doar faptul ca ii poarta numele, nu o transforma pe Augusta intr-o specialista in divertisment. Ai decis impreuna cu bomboana de tinichea sa produceti intern. mare greseala. oamenii angajati de voi habar nu au ce fac si singurul lor scop este sa isi faca spagi cat mai mari. asta in detrimentul productiei. chiar daca bagati multi bani in Xfactor, arata jalnic. pentru ca bagati banii unde nu trebuie. probabil insa ca asta nu te deranjeaza. poate ca o parte din banii luati de la alexandrescu ajung si la tine. altfel e ciudat sa primesti dovezi ca e spagar si tot sa il tii in functie. sau poate dragostea e atat de oarba. daca nu ati mai santaja oamenii, daca nu ati mai cere caselor de productie sa cumpere carti de la Jurnalul National pe care Matiescu nu e in stare sa il salveze de la faliment, daca ati angaja case de productie profesioniste poate ca ati putea sa va bateti de la egal al egal cu Protv. dar voi tineti toti securisti resapati, colegi sau subalterni ai tatalui tau in posturi care necesita profesionisti. gasca celor care si-au luat teapa de la voi se mareste si e pacat. poate era mai bine cand ati avut oferta sa vindeti.
  • diazepam diazepam
    FOARTE TARE MESAJUL.VENIT DE LA UN PROFESIONIST CATRE PROFESIONISTI.BRAVO LOR.MULT RESPECT SI TINETI-O TOT ASA
  • B0B B0B
    @Romanov
    "News of the World" s-a inchs tot in urma unui scandal si nu aveau "decat" 168 de ani. Ala a fost un brand puternic, nu Antena 1+3. care au fost create pentru a promova interesele unui patron, conectat politic si cu dosare penale.. Asta ca sa ne facem o idee despre "profesionistii" care lucreaza acolo.
  • Edmond Dantès Edmond Dantès
    Draga Camelia Voiculescu,
    Intai de toate, permite-mi te rog sa te tutuiesc, asa cum fac doi oameni care se cunosc...
    Am citit scrisoarea ta catre angajati si cred ca omul care ti-a scris-o e prost informat - e atat de plina de lucruri inexacte incat, daca nu ar fi tonul grav as crede ca e o gluma. Sigur m-as linisti daca as sti ca e scrisa de tine; asta ar lamuri si ar da o logica lucrurilor.
    Da-mi voie, te rog, sa iti spun ce cred eu legat de ce e-n scrisoare (n-am vrut ca prin folosirea cuvantului ”legat” sa te duc cu gandul la Alexandrescu Sorin iar daca te-am tulburat, scuza-ma...)
    Zici tu asa: ”În cei 20 de ani de muncă, în care am câștigat...” Inexact! Tu ai venit la conducerea Antenei acum 6 ani. Iar de atunci, Antena 1 a scazut constant (trebuie doar sa pui pe cineva sa iti citeasca pe audiente si vei realiza ca am dreptate). A scazut nu numai in audiente ci in ceva ce nu se repara niciodata. E vorba de prestigiu... Fa o comparatie intre ce emisiuni erau la Antena acum 10 ani si cu ce se umple ecranul acum. Concluzia e ca, draga mea, tu nu ai castigat nimic cu Antena 1. Tu ai pierdut. Tu ai facut praf munca altora.
    Cand am citit in scrisoarea semnata de tine ca ”frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurențiale”, am surâs amar. Daca ai sa citesti stenogramele in baza carora a fost retinut Romeo de ciocolata amaruie, ai sa vezi acolo mijloace anticoncurențiale - dar, vorba ta, o fi vreun frustrat....
    Apoi, incerci sa atingi coarda sensibila vorbind despre ”marea familie”... Of, Camelia, in ce eroare esti... Intr-o familie, oamenii se respecta. Isi raspund la salut. Oamenii maturi iau parte la deciziile importante dar ultimul cuvant il are cel cu cea mai mare autoritate. Autoritate capatata prin experienta si performanta. Iti suna familiar asta? In baza acestor calitati pui tu sefi? Sigur ca nu.
    A!, da, era sa uit.... Si totusi, in aceasta scrisoare plina de iluzii si care arata cat de neclara se vede realitatea din biroul tau, se strecoara un mare adevar. Stii care e?...Hai sa iti spun ca poate nu ai timp si nici rabdare sa studiezi textul. Marele adevar e acolo unde e scris ca ”nu toți pot fi numărul 1”. Asa e! Dar ma asteptam ca, de atata amar de ani, tu sa te fi obisnuit cu asta...
  • ... ...
    daca esti chiar mihai craiu , ai zis-o ffff corect. si chiar daca nu esti mihai craiu , ai zis-o la fel de corect. :)
  • adela adela
    Daaaa, puternic brand, n-am ce zice!!! Si treaba intr-adevar si-o fac foarte biiineeee.... copiaza formate, regizeaza emisiuni, organizeaza manifestatii si promoveaza profesoare greviste, dau jos guverne (asata n-a fost chiar rau, dar ca principiu nu-i ceva de dorit la o televiziune) dedubleaza solisti, isi bat joc de tot si de toate. Mincinosi, isterici, habotnici, cu ochelari de cal, aserviti varanului, dispusi pt bani sa-si calce onoarea. Daaa .... buni rau ce mai zic!
  • Romanov Romanov
    Domnilor, Antena 1 este un brand puternic in piata media din Romania. A fost construit in timp de o intreaga echipa de oameni dedicati. Nu pot niste comentarii nefondate sa distruga avest lucru. Felicitari tuturor profesionistilor care lucreaza acolo si care reusesc sa va ignore si sa-si faca treaba foarte bine in continuare.
  • geo geo
    nu stiu ce au dorit sa spuna prin "celor care nu înțeleg că nu toți pot fi numărul 1" , in conditiile in care Antenele se plaseaza la audienta sub televiziunile Media Pro, iar Antena 1 este batuta constant de Kanal D, mai ales pe segmentul de divertisment, acolo unde Antena se lauda ca este cea mai tare...
  • mihai craiu mihai craiu
    draga camelia voiculescu

    antena 1 a fost creeata acum 20 de ani de sorin oancea...nu era nici un spirit de familie, era o televiziune care incasa mai putin decat Romania Libera ,care avea masini "Dacia" care se opreau in mers...si care difuza casete cu filme inchiriate de la chioscul din coltul strazii pentru ca voiculexu nu intelegea notiunea de drepturi de televiziune.Marile studiouri de tv au interzis Antenei ani de zile sa cumpere filme,numai Nicoara si Oancea stiu ce scuipati isi luau un numele fraudei lui voiculexu si cat timp le a trebuit sa aduca antenele in lumea civilizata
    Ar trebui sa i multumesti lui pentru ca ti a facut aceasta 'jucarie" pe care corporatistul de ciocolata tocmai ti a stricat o...Drept multumire ati furat si profitul lui Oancea pe antena 3 si l ati deposedat informal de substanta actiunilor pe care le detine...nu mai trimite mesaje. interne.....in curand vom demonstra tuturor celor care vor sa inteleaga ca Autorii Morali sau cum sunt numiti de justitie-Autorii de Mana Lunga ai santajului antenelor sunt Camelia si Dan Voiculexu asa dupa cum au confirmat stenogramele.

Trimite un comentariu

sus