Skip to main content

(P) De 12 ani câştigăm campionatul preţurilor mici pentru tine!

 

Publicitate

(P) Angajaţii Carrefour, campioni de renume la tăiat, vânat şi distrus preţurile mari, se antrenează zilnic, de 12 ani, pentru ca tu să ai cele mai bune oferte de pe piaţă!

Te întrebi probabil cum reuşim să îţi oferim zi de zi, an după an, cele mai bune preţuri la produsele preferate. Răspunsul este simplu!

Suntem atenţi la ceea ce este important pentru tine:

1. Cumparam zilnic produse in cantitati mari, iar acest lucru ne permite sa negociem preturile astfel incat sa obtinem cele mai bune oferte si ca preţul de la raft să reflecte angajamentul nostru de a-ţi oferi cele mai bune preţuri, zilnic.

2. Monitorizăm în permanenţă preţurile, suntem atenti la toate ofertele care exista pe piata si astfel reusim sa va oferim cele mai mici preturi. Ca sa te convingi trebuie doar sa vii in magazinele Carrefour si sa compari si tu ofertele noastre cu cele din alte magazine. Vei constata si tu ca la noi pretul mic este mai mult decat o promisiune, este o realitate.

3. Este usor sa oferi preturi reduse doar in perioade promotionale, dar noi, la Carrefour, reducem preturile zi de zi si ne luptam continuu pentru a-ti oferi cele mai mici preturi. Iti garantam platind de 10 ori diferenta daca gasesti in alta parte un pret mai mic.

4. Ne aprovizionam direct de la producători locali pentru a reduce costurile de transport, pentru a diminua impactul pe care îl avem asupra mediului, dar şi pentru a dezvolta economia locală.

Pentru că ai fost alături de noi în toţi aceşti ani şi pentru că fără tine nu am fi reuşit să fim campioni, Carrefour te premiază! Mergi la cumparaturi in hipermarketurile nostre si pana pe 10 iulie ai sansa de a castiga peste 200.000 de premii la Tombola Aniversara.

Crezi ca ti s-ar potrivi un autoturism Peugeot 301? Participa la tombola si poţi fi fericitul posesor al unuia dintre cele 12 Peugeot-uri puse in joc.

Mai ai şansa de a câştiga unul din cele 12 premii care ofera plata utilitatilor lunare (in perioada august-decembrie 2013) sau 12 premii care iti asigura cumparaturile lunare din august pana in decembrie.

Şi pentru că la această aniversare cifra magică este 12, mai poţi câştiga una dintre cele 12 tablete, smartphone-uri sau plinuri de carburant in valoare de 300 lei.

Mergi la cumparaturi, sarbatoreste alaturi de Carrefour si castiga premii uimitoare. Fii alaturi de Campionii preturilor mici!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus