Skip to main content

ActiveWatch despre ieşirile lui Meme Stoica: Vom sesiza UEFA. Este un comportament huliganic

 

MM StoicaActiveWatch condamnă public comportamentul huliganic în relaţia cu presa al lui Mihai (Meme) Stoica, managerul clubului de fotbal Steaua, precum şi al ofiţerului de presă al echipei, Cătălin Făinişi, şi al unor bodyguarzi ai acestora.

Publicitate

Asociaţia de media va sesiza şi UEFA "cu privire la comportamentul banditesc al reprezentanţilor Steaua şi cere solidaritate din partea colegilor de breaslă ai jurnaliştilor agresaţi şi intimidaţi de oficialii Steaua".

"Incidentul de ieri se înscrie într-o lungă serie de intimidări, hărţuiri, jigniri şi agresiuni ale oficialilor clubului Steaua faţă de reprezentanţii presei, cărora le este împiedicat adeseori şi accesul la acţiunile echipei. De cele mai multe ori, aceste abuzuri au venit ca reacţie la modul (critic) în care jurnaliştii au relatat despre comportamentul celor care conduc Clubul", se arată într-un comunicat al ActiveWatch.

De asemenea, ActiveWatch "face încă un apel la conducerea clubului Steaua să respecte blazonul clubului pe care îl reprezintă, printr-un comportament civilizat şi deschis în relaţia cu presa, mai ales că majoritatea veniturilor clubului provin din drepturile de televizare".

Amintim că ieri, Meme Stoica, Cătălin Făinişi şi câţiva bodyguarzi contractaţi de clubul Steaua i-au agresat la Skopje pe jurnalista Alexandra Tănăsescu şi pe operatorul Viorel Molan, de la ProTV, înainte de meciul cu echipa macedoneană Vardar.

Agresorii nu le-au permis jurnaliştilor să asiste la antrenamentul oficial al echipei Steaua. Alexandra Tănăsescu şi Viorel Molan au fost bruscaţi, loviţi, înjuraţi şi daţi afară de pe teren de Meme Stoica şi de însoţitorii săi, reporteriţa necesitând ulterior bandajarea unui braţ de către medici.

Mai mult, jurnalista a fost imobilizată, i s-a confiscat telefonul, iar ofiţerul de presă al clubului a şters înregistrarea altercaţiei. Operatorul Pro TV a reuşit însă să surprindă pe cameră conflictul şi a predat înregistrarea poliţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
  Fara a lua vreun moment apararea apucaturilor de smardoi ale lui Stoica, imi cam pare ca a fost lucrat, stiindu-se usurinta cu care isi pierde cumpatul din orice.
  Altfel, proteveii primesc exact ceea ce merita. Ei au promovat din rasputeri "infotainment"-ul in stirile din sport, scotand practic elementul sportiv si dand totul in registru tamp, tabloid, becalian. Asta nu i-a impiedicat ca la stiri sa aloce, ipocrit-ultragiati, jumatate din spatiul de emisie subiectului astuia.
 • dan dan
  Golanul fotbalului romanesc trebuie oprit odata. Acest pierde-vara, cu aere de mare lingau, si mecla care cere pumni vine si ne da lectii de civilizatie si comportament sportiv pe la emisiuni de sport. Lichea ai fost lichea vei ramane. O sa ii ia clubul lui berbecali si dupa aia vedeti voi golanii!
 • protopopescu protopopescu
  acuma sincre credea cineva ca oierul se va inconjura de oameni cu scaun la cap? evident ca numai un taranoi ca MM poate face casa buna cu un cioban ca Jiji. Orice ar fi facut fata aia, cei 7 ani de acasa te obliga sa ai o alta atitudine. dar mediocrul ala de MM de unde sa stie el cum te porti cu o femeie? oare la fel face si cu nevasta-sa sau cu Memelusa? tot asa isi baga p... in gura ei? cat de prost si de necivilizat poate fi acest specimen? cum sa conduca el cel mai titrat club de fotbal al tarii? de aia suntem in mizeria in care suntem. pentru ca permitem asa ceva.
 • Tataee Tataee
  era antrenamentul oficial, desteptule. in schimb, solidaritatea de breasla NU EXISTA IN PRESA.
 • gigi gigi
  Scrie intai corect in limba romana si dupa iti dam voie sa vorbesti pe aici. Pana atunci poti incepe sa te cultivi citind o carte. Succes !
 • huzaru-kultural huzaru-kultural
  PS: nu era antrenamentul OFICIAL
  Dar deh, jurnalisti scrie pe voi...
 • huzaru-kultural huzaru-kultural
  active watch sunt niste oengisti cersetori demni de mila
  pot sa sesizeze si onu

Trimite un comentariu

sus