Skip to main content

Ediţie specială la The Money Channel cu lansarea noului hotel al lui Mohammad Murad

 

Capturaţi ecranul complet 13.07.2013 210331.bmp
Captură Paginademedia.ro

Publicitate

Lansarea, sâmbătă seara, a hotelului Phoenicia Luxury Hotel, de către Mohammad Murad în staţiunea Năvodari a fost prilej de ediţie specială la The Money Channel.

Invitaţi la eveniment au fost Radu Mazăre şi Irinel Columbeanu.

Tăierea panglicii la noul hotel de la malul mării a fost însoţită şi de un discurs al omului de afaceri Mohammad Murad.

Recent, conducerea The Money Channel a anunţat o serie de schimbări, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Mai precis, aproximativ jumătate dintre angajaţii postului au fost trimişi în concediu până la toamnă, când se va reveni la o nouă grilă de programe. restul angajaţilor vor face emisiuni la mare. În cea mai mare parte a zilei, vor fi difuzate reluări, iar timp de câteva ore emisiunile vor fi transmise de la mare, dintr-un hotel Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • mai mai, nu mai fiti rai, toti acesti oameni sunt cinstiti :)))
 • bani din punga sunt sunt din vanzarile springtime pt ca nenea murad are lanturile springtime printre altele cu vanzarile springtime se face totul
 • Am inteles de la MUSETOIU ca cei de la THE MONEY CHANNEL care au mers la mare vor trebui sa serveasca la mese,sa spele vesela,sa faca shaorma sa de-a cu matura in camere,BINE ASTA DUPA EMISIUNI!!El ca sef,MUSETOIU se va ocupa de KEBAB,va consuma numai airan si va vinde NAMOL SI PORUMB pe plaja,ca doar e DIRECTOR DE PROGRAME si stie cu ce se MANANCA treaba asta!!!
 • Omniprezent nu are termen de comparatie. Ai absolvit Bolintineanu, nu?
 • Exista cu siguranta la TVR. Au grija Irina Radu, Elwis Saftoiu si, mai ales, numitul ZGABERCEA CRISTIAN, Ca doar Mazare le e stapin, le e sponsor , le e zeu.
 • Ma uitam la prețuri pentru 7 zile la hotelul asta si ma luat durerea de cap.... Peste 1000 de de persoana pentru 7 zile??? Astia sunt sănătosi la cap ?
  Pai eu am stat in super lux in Turcia cu doar aproape 500 euro de persoana timp de 7 zile am avut all inclusiv, mâncare câtă vrei suc, bere câtă vrei fara bani in plus, piscina cu topogane etc....
  Romania =))) nu ii Dubai frate sau astia nu sunt sănătosi la cap.
  Nu am mai fost la marea neagră de 3 ani si nici voi mai merge prea curând
  Scuzatima insa imi permit sa spun Fuck România
  Peste 1000 de euro pentru o saptama la mare in România ? Nu sunteți sănătosi la cap.
 • N-am apucat sa fac captura cu Mohammad Murat :). O voi adauga daca o voi obtine.
 • Constat cu tristete ca demagogia e la putere in mass-media romaneasca.La MONEY CHANNEL,evaziunea fiscala e in floare,cei care muncesc sunt neplatiti de luni de zile,forme legale de munca nu exista,oamenii sunt platiti din punga.Vine un nene trimis de MURAD cu niste bani intr-o punga si se impart ca la piata(nu e gluma).Iar la aceasta asa zisa tv de bussnis se discuta de mediul de afaceri.Asa se fac afacerile ,inseland statul,neplatind darile fara contracte de munca?!E o hotie fara margini ce se intampla acolo!!PATRU,MUSETOIU,APOSTOL trebuie sa raspunda in fata justitiei!!
 • adica inaugureaza arabul dar in poza apare mazare? e mai omniprezent ca ceausescu in zilele lui de glorie! am o conserva in fata, s-o deschid, sa n-o deschid? mi-e teama ca rasare mazare ca un jack in the box! :( rau am ajuns :(

Trimite un comentariu

sus