Skip to main content

Restanţele salariale ale foştilor angajaţi Realitatea, plătite din Fondul de Garantare

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Angajaţii Realitatea Media rămaşi cu restanţe salariale îşi vor primi banii integral, sumele fiind acoperite de din Fondul de Garantare, anunţă Realitatea.net.

Potrivit Agenţiei municipale pentru ocuparea forţei de muncă, creanţele salariale vor fi achitate integral, în lei, într-o singură tranşă. Plata se va face prin intermediul oficiilor poştale, mai precizează sursa citată.

Data la care vor fi făcute plăţile va fi stabilită la rectificarea bugetară programată la finalul lunii iulie. Termenul va fi comunicat ulterior tuturor celor care au de încasat datorii.

Din informaţiile paginademedia.ro, este vorba de cei aproximativ 100 de angajaţi restructuraţi de Realitatea Media, companie aflată în insolvenţă din septembrie 2011.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    La Hiparion e aprobat sa primim banii din martie si nu e sigur ca ii vom primi nici in ianuarie ... Plafonul sa dus pt cei de la Oltchim ... La anul si multi ani .... Ca tot ramanem fara bani ...
  • Just me Just me
    Perimite-mi sa te contrazic GUSA; daca nu aveau cum sa plateasca fondul de garantare, nu il aprobau pur si simplu, tocmai pt ca soc nu e in faliment! Nu mai panica bietii oameni care nu-si mai pun nadejdea decat in stat! Sau daca stii tu altceva, argumenteaza cu temeiuri legale, nu mai vorbi aiurea in tramvai!
  • Gusa Gusa
    Mah, ce-ai tu cu Bugnar? Hotul este Gusa! .

    Stefan, du-te la ANOFM si intreaba personal, nu au voie sa-ti dea detalii asa, pe zambet. Sunt doua tanti la etajul 3, bombardate de intrebarile noastre. Dar tine minte, nu ne vor da banii decat daca Realitatea intra in faliment! Este o conditie! Avand in vedere ca nu e in faliment...
  • Insider Insider
    Bugnar, cel care si-a batut joc de multi, arde gazul pe 150 milioane plus masina de serviciu si trei plinuri pe luna. Si nu are nici o idee.
  • GUSA GUSA
    Este o minciuna, banii nu vor fi recuperati INTEGRAL, ci in limita a 3 salarii medii brute pe economie, adica 2017 lei BRUT de trei ori =6051 lei BRUT !!!
    IAR BANII SE VOR DA CICA IN SEPTEMBRIE, DACA NU CEL TARZIU IN IANUARIE.
    Daca s-a scris asta pe Realitatea.net este tocmai pentru a ne arata ce baiat bun e Gusa! Nici vorba! Oamenii au facut plangeri la ITM, a fost un control peste ei, i-a prins cu mata in sac si au fost obligati sa depuna lista cu pagubiti la ANOFM.
    Sunt in jur de 250 de oameni in situatia asta.
    PROBLEMA E CE SE INTAMPLA CU CEI CARE AU CONTRACTE DE DREPTURI DE AUTOR? PE EI CINE II DESPAGUBESTE?
  • Stefan Stefan
    Cum stiu daca ma aflu pe aceea lista, la cine trebuie sa ma interesez?
  • Catalin Catalin
    Sunt peste 100 de oameni neplatiti, iar prin fondul ce garantatare se pot recupera maxim 6000 de lei cu conditia intrarii in faliment. Iulia Bunea, penalizare 10%. Nu e prima data cand dai informatii neverificate, preluate de pe net.
  • GUSA GUSA
    Auzi, Iulia Bunea, de unde stii tu ca sunt DOAR 100 de salariati dati afara si neplatiti? Cine te-a informat? Scrii fara sa stii.
    Salariul ti-l iei intreg atunci cand dai o informatie care nu e intreaga?
  • Paul Paul
    Sa-i multumiti lui Bugnar ca a fost baiat bun si v-a dat afara !

Trimite un comentariu

sus