Skip to main content

Un prezentator din Pakistan oferă bebeluşi ca premii în timpul unui show TV

 

Sursa foto: Ozap.com
Sursa foto: Ozap.com

Publicitate

Din dorinţa de a obţine ratinguri cât mai mari, realizatorul unei emisiuni TV din Pakistan a ajuns să ofere ca premii bebeluşi, scrie Ozap.com, care citează The Telegraph.

Show-ul Aman Ramazan, prezentat de Aamir Liaquat Hussain timp de şapte ore pe zi în perioada Ramadanului, se bucură de o audienţă mare în Pakistan, fiind de fapt o emisiune concurs cu premii oferite în schimbul răspunsurilor date de telespectatori la întrebări din Coran.

În timpul unei emisiuni, el a oferit "cadou" unor cupluri două fetiţe de numai două săptămâni, despre care se ştia că au fost abandonate.

"Această fetiţă frumoasă a fost aruncată de cineva într-un coş de gunoi. Uitaţi ce frumoasă şi inocentă este", a spus prezentatorul arătând bebeluşul de doar câteva săptămâni către cameră.

Printre premiile oferite în emisiune se mai numără motociclete, cuptoare cu microunde, maşini de spălat şi frigidere.

Aamir Liaquat Hussain a explicat că cele două cupluri nu au fost alese la întâmplare în timpul emisiunii, fiind de fapt vorba despre persoane care şi-au manifestat interesul de a avea copii şi care deja au parcurs patru din cele cinci etape cerute de organizaţie pentru a putea "adopta" copii.

Cuplurile au fost invitate în emisiune, fără a şti ce surpriză li se rezervă, urmând ca apoi să se întocmească actele pentru a putea primi legal copiii.

Copiii prezentaţi în emisiune au fost găsiţi de o organizaţie umanitară - Chhipa Welfare Association, al cărei director susţine că primeşte până la 15 copii abandonaţi pe lună.

"A da un copil la televizor, acesta este cea mai gravă încălcare imaginabilă a eticii mass-media", a scris în Daily Mirror Bina Shah, scriitor şi jurnalist din Karachi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus