Skip to main content

Andreea Mantea se desparte de Kanal D

 

andreea-mantea

Publicitate

PLECARE. Andreea Mantea se desparte de postul Kanal D, unde prezenta emisiunea WowBiz, alături de Mădălin Ionescu, scrie WowBiz.ro.

Despărţirea a fost “de comun acord”, scrie site-ul citat.

"Uneori, in viata, avem parte de momente in care trebuie sa luam decizii foarte grele. Daca acestea sunt bune sau nu, nu vom sti de la bun inceput. Trebuie sa asteptam si traim consecintele. Astazi, am hotarat de comun acord cu cei de la Kanal D sa incetam colaborarea. Le multumesc din tot sufletul, pentru ca prin ei, am fost alaturi de voi si voi de mine" a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Andreea Mantea a prezentat emisiunea WowBiz, alături de Mădălin Ionescu, începând din toamna anului trecut. Înainte de Wowbiz, a prezentat Cancan TV, alături de Adrian Artene, înainte ca programul să plece la Acasă TV.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • liviu liviu
    ce bine ca a plecat.....................
  • Claudiu Claudiu
    Si eu sunt de acord. Mi se pare mult mai placut sa o vezi pe Pestrita la tv care e si mult mai frumoasa, si nu o vezi plangand dupa Stan ;)
  • Gogaie Gogaie
    Mai bine pleca Medelin Ionescu si ramanea Andreea Mantea...nu cred c-ar fi scazut ratingul wowbiz, ba din contra :D Macar Mantea e fotogenica, telegenica poate chiar si igienica :D
  • AnoNIm AnoNIm
    Andreea Mantea dorita de PrimaTv la emisiunea “Mărul discordiei” ... Madalin Ionescu o doreste pe post de coprezentatoare ori pe sotie, ori pe Adelina Pestritu... ori in cel mai rau caz pe cea care ia luat locul de moderator la Drept la Tinta... Oana Roman...
  • AnoNIm AnoNIm
    “Cristina este înlocuitoarea Andreei Mantea, iar lui Mădălin Ionescu îi convine de minune, mai ales că se înţelege din priviri cu soţia sa” ... surse din interiorul KanalD...cica...
  • mirceA mirceA
    Depinde de gusturi.
    Mie, unul, nu mi-a placut niciodata. Ba chiar o detestam.
  • Ziaristul Ziaristul
    Se va alege praful de WOWbiz...Cu Mantea si Artene la Pro TV, CANCAN TV va renaste ca pasarea Phoenix. Iar Capatos e Capatos, orice s-ar zice.
  • geo geo
    Mantea era co-prezentatoare si la emisiunea "Nunta cu surprize", alaturi de Cove, draga Petrisor...nu cunosc motivele despartirii insa cred ca s-a cam saturat sa fie cuplata si despartita de cintaretul ala , Stefan Stan, de dragul audientei emisiunii wowbiz.
  • anonimu anonimu
    Eu vad o emisiune CanCanTv pe protv cu adi artene si andreea mantea pe tronson cu capatos si wowbiz... ilinca vandici la dansez pentru tine...nu ca gazda, ci ca simpla invitata....si in rest...totul e posibil...
  • Adi Adi
    Fata asta chiar era mai altfel decat toate parasutele care apar pe ecran.Mai spalata,mai isteata,mai cu 7 ani de acasa.
  • Om Om
    se intoarce la prima dragoste? Pro , cumva? ca tot a plecat Ciuhuleasca...

Trimite un comentariu

sus