Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Posturile de știri, bocitoarele lui Cioabă. Mai puțin Digi 24

 

capturi stiri

Publicitate

JALE TV. Televiziunile de știri au fost astăzi bocitoarele familiei Cioabă. Cu excepția Digi 24, camerele televiziunilor de știri au urmărit moment cu moment priveghiul, pregătirile pentru înmormântare și încoronarea „regilor” țiganilor. Și postul Realitatea TV a fost mai moderată, dând doar câteva imagini de la funeralii.

Toate presărate cu declarații înflăcărate ale lui Corneliu Vadim Tudor, comentariile specialiștilor din studiouri și intervenții ale însuși împăratului romilor.

RTV a reușit performanța de a-l intervieva pe Dorin Cioabă, noul "rege internațional", chiar în timpul procesiunii, când acesta era în cortegiul funerar.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din timpul emisiei televiziunilor de știri.

 • România TV a transmis zeci de minute din curtea palatului țigănesc, dar și din stradă, unde se strânseseră zeci de persoane. Postul l-a avut în direct chiar și pe Corneliu Vadim Tudor, venit să-l „plângă” public pe Regele Cioabă.
 • Realitatea TV a fost mai moderată. Postul a alternat informațiile de la funerariile lui Florin Cioabă cu știrile zilei.
 • B1 l-a avut în direct și pe împăratul Iulian, cel care s-a arătat nemulțumit că ambii fii ai lui Florin Cioabă au fost încoronați.
 • Pentru Digi 24, funerariile lui Florin Cioabă nu au fost știre. Pentru postul de știri al RCS&RDS adevăratul eveniment a fost ziua de 23 august, celebrată înainte de 1989 drept Ziua Națională a Republicii Socialiste România.

capturi rtv capturi realitatea capturi B1 capturi antena 3 digi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Bahmuteanco, nu ne mira comentariul tau! La digi 24 si la "gramada de digi" ne uitam si noi abonatii RCS-RDS. Si nu suntem putini. Ramai cu T***n** tai. Got it?
 • DIGI24 incepe sa devina un posy de stiri Occidental, si cu subiecte si cu oameni decenti. Bravo lor. Isi aleg cu grija subiectele si evita sa intre in cancanuri ieftine si balacareli de cartier. Asa...si...parca mai era ceva...a, da, Badea esti cel mai prost, fratioare :D Bine te-ai reintors ca-ti mureau lingaii de pe FB. Ati vazut ce fetze au suporterii lui? :D Asa, tati, kip ap za gud uorc.
 • Tv inseamna rating, nu ai rating nu mananci(sa va explice aia de la realitatea cum e). C***t se da pe posturi, din c***t ne hranim. Nu mai dati vina pe televiziuni, de ce va uitati daca nu va place? Nu aveti telecomanda? Lucrez in domeniu, ba chiar sunt unul din aia care scrie titlurile alea de c***t, deci stiu cam cu ce se mananca.
  C***t vreti, c***t aveti dragilor. Pofta mare!
 • Retractez cele spuse in comentariul precedent: din articol nu se intelege ca Digi 24 a prezentat stirea in mod decent, ci ca nu a prezentat-o deloc. Din pacate nu am avut acces la aceasta emisiune si nu am avut cum sa stiu, insa mi s-a atras intre timp atentia ca postul respectiv de televiziune nu a refuzat sa prezinte stirea, ci ca, dimpotriva, a facut-o in mod echilibrat. Bravo lor.
 • In Romania traiesc in jur de 2 milioane de romi. Indifierent de atitudini si sentimente personale, evenimentele care intereseaza aceastra comunitate ar trebui reflectate, in stil obiectiv, de o televiziune care se respecta. Fara circ, fara pasiuni, fara interpretari malitioase. Faptul ca Digi 24 a refuzat cu buna stiinta sa puna evenimentul pe lista stirilor nu-i face neaparat cinste, dimpotriva. Este simptomul unei atitudini generalizate in televiziunea din Romania, care pune sentimentele personale mai presus de profesionalism.
 • ba au dat si cei de la TVR reportaje si au relatat cu detalii de la inmormantare. cat despre echilibrul sclavilor de la TVR... sa ma lasi. chiar va obliga pe angajati conducerea tvr sa postati tampenii pe siteuri?
 • Alin eu nu am digi tv da ma uit cand am trfic pe diginetmobil cu mare placere la digi 24 si uite iti spun ca imi place foarte mult de marius tusie Sanatatea in bucate ,digi matinal marius Pancu si colega sa .................
 • Ce mare post de știri e Digi? Eu mă uit la TVR. Acolo chiar am văzut știri. Cine a făcut materialul asta l-a făcut la comanda. Vorbește doar de rtv, antena si b1. Uita sa aminteasca de TVR . Astia au fost echilibrati mereu.
 • kkozoo, Digi24 e o televiziune foarte buna, merituoasa. Dar am observat ca multi dintre cei pe care ii cunosc nici nu auzit de ea. Din pacate...

Trimite un comentariu