Skip to main content

Fanatik are şi variantă online: un site cu ştiri din sport şi informaţii despre pariuri

 

Captura Fanatik

Publicitate

Fanatik online. Pe o piaţă în care există revista Fanatik (cu apariţie săptămânală) şi emisiunea zilnică Fanatik Show (pe Digi Sport 1), astăzi a fost lansat şi site-ul www.fanatik.ro.

Site-ul se vrea o platformă profesionistă de sport şi pariuri. Site-ul va pune accentul pe informaţi utile pariorilor prin rubrici  precum: „Pariuri la minut”, „Cote beton”, „Pariuri româneşti”, „Povestea zilei” şi „LiveBet”.

Toate evenimentele importante vor fi tratate în regim de Breaking News, cu meciuri reflectate LiveText şi însoţite de secvenţe video.

Echipa redacţională a fanatik.ro este formată din Horia Ivanovici (director), Grigore Cartianu (senior editor), Cristi Coste (redactor-şef), Silviu Ghering (redactor-şef adjunct), Andrei Trifan şi Octavian Cojocaru (editori), Florin Gongu (reporter special), Cornel Dinu, Răzvan Ioan Boanchiş sau Marius Mitran (editorialişti).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • sunt tot felul de expirati din presa sportiva pe acolo adusi dintre oamenii dati afara de pe la prosport, evz, cancan. nu cred ca o sa prinda paltonul. iar cartianu e baiat destept - cati presari au 10.000 de euro pe luna ca el?!
 • Rege boss, mai usor cu Campulungu'. Cand dadea Neacsu cu pixul, pe langa Dambovita nu era mare lucru ;)
 • Cam tarzie initiativa, daca tinem cont de notorietatea emisiunii. Probabil ca s-a asteptat ca in Campulung Muscel sa fie o acoperire buna wireless...
 • Cine va recomanda? Intrebarea clasica daca vrei sa te aderi la o organizatie de presa. Niciun concurs de selectare, nicio urmarire amanuntita. Poate doar niste studenti voluntari pentru practica.
 • M-am uitat pe site-ul lor. O rusine, e plagiat de la un capat la altul de pe la altii. Asa-zisele stiri mondene sunt copiate cuvant cu cuvant de pe siteurile tabloide.
 • "Numele" din echipa Fanatik sunt demult la lada de gunoi a presei din Romania. Credeam ca Horia Ivanovici a ramas "jucatorul de la Steaua" care facea dezvaluiri despre Bergodi vs Gigi, credeam ca Cartianu a disparut din presa odata ce a falimentat Adevarul, credeam ca restul spagarilor din textul de mai sus s-au apucat de agricultura. De altfel, foaia Fanatik vinde cam 1.800 de exemplare pe saptamana, ceea ce e rusinos. Faliment usor, greucenilor!
 • Sa recapitulam;

  Cartianu "suge" un salariu de Adevarul, un salariu de la Nasul TV, un salariu de la Fanatik.

  Foarte frumos. Un astfel de om care mai e vazut pe la Adevarul de 4 ori pe luna de ce naiba mai e tinut acolo?!?!

  La ziarul asta s-au concediat ziaristi pe capete si a fost pastrat Cartianu pe 5.000 de euro pe luna ca sa fie ombudsman.

  Asta da management...Si apoi intrebam de ce dispar ziarele...Fiindca dispar ziaristii si raman ombudsmanii cu trei salarii cat 20 de ziaristi.
 • Ce nume !Numai spagari.In frunte cu Ivanovici care cica ,,stie,, sa scrie numai de tipar!

Trimite un comentariu

sus