Skip to main content

PARTENERIAT. Cele mai difuzate piese românești vor fi premiate la Media Music Awards

 

Publicitate

PARTENERIAT. Artiștii cei mai difuzați la posturile de radio și de televiziune vor fi premiați la Media Music Awards, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Piața Mare din Sibiu, pe 19 sptembrie.

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.

Evenimentul, spun organizatorii, reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor, cum s-ar putea întâmpla, spre exemplu, în cazul voturilor pe internet într-un timp limitat.

Paginademedia.ro este partener media al evenimentului.

În cadrul galei din 19 septembrie, peste 20 de artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului în fața a peste 30.000 de spectatori.

PUBLICUL VOTEAZĂ O CATEGORIE. La Media Music Awards, publicul va avea șansa să voteze pentru o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească își pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards sau direct pe https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

La Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Lala Band, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului va cânta Nicole Cherry, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Parca vad acolo Kiss FM, cum sa fie premiati cei mai difuzati la posturile de radio si televziune cand e vorba doar de Kiss ???

Trimite un comentariu