Skip to main content

Discovery își face magazin online: Genți, lunete, microscoape și gadgeturi de vânzare

 

magazin online discoveryDiscovery lansează astăzi shop.discovery.ro, primul său magazin online din România, care oferă spre vânzare game diferite de produse inspirate din emisiuni difuzate pe Discovery Channel, TLC și Animal Planet.

Publicitate

Magazinul online este integrat în website-ul www.discovery.ro.

Prețurile încep de la 14 lei, pentru un caiet A 4 Discovery sau pentru o husă de telefon mobil TLC, și ajung la 850 de lei pentru un telescop reflector newtonian. În oferta magazinului Discovery mai găsiți telescoape (prețuri cuprinse între 490 - 720), tricouri (45-65 de lei), hanorace (87 de lei), rucsacuri ( 36 - 98 de lei) s.a.

Platforma este lansată pe baza unui parteneriat între Discovery Enterprises International (DEI) și 2BCOM Think Team, compania care deține licența în România şi care este responsabilă pentru conceptul, dezvoltarea soluţiei online şi a activităţii operaţionale a acestui proiect.

Shop.discovery.ro este integrat în website-ul www.discovery.ro și include game diferite de produse inspirate din emisiuni difuzate pe Discovery Channel, TLC și Animal Planet.

"Gamele de produse sunt special create pentru a reflecta diversitatea preferinţelor telespectatorilor Discovery: de la gadget-uri, echipamente pentru activități în aer liber sau cărţi până la DVD-uri, jucării şi instrumente pentru gătit", se arată într-un comunicat Discovery.

Magazinul online poate fi accesat şi de pe un tab dedicat de pe pagina de Facebook Discovery România – www.facebook.com/discovery.romania.

"Noul magazin online ne ajută să extindem relaţia pe care o avem cu fanii, fiind în acelaşi timp un element important în portofoliul nostru digital care include site-uri localizate pentru Discovery Channel şi TLC, pagini de Facebook şi Twitter, precum şi un canal Youtube dedicat," a adăugat Vlad Tudosie, Country Manager Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Compania 2BCOM Think Team dezvoltă şi operează magazinul online din România sub licenţă Discovery Enterprises International.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu