Skip to main content

Liviu Mihaiu: Vom continua să emitem online. Când se întrerupe emisia Radio Guerrilla, după retragerea licenței

 

CNAPostul Radio Guerrilla, care tocmai a rămas fără licență audiovizuală, va continua să emită online timp de 45 de zile până când CNA va organiza concurs pentru această licență, după cum Liviu Mihaiu a declarat pentru jurnaliști, în pauza de consultări a Consiliului.

Publicitate

Serviciul juridic al CNA a spus că Radio Guerrilla își poate întrerupe emisia în eter chiar din această seară, dacă va dori acest lucru. Cel mai probabil, postul de radio va primi decizia de retragere a licenței în cursul zilei de mâine, moment din care legal Radio Guerrilla trebuie să-și oprească emisia.

Mai există și posibilitatea ca postul să-și continue emisia fără licența audiovizuală, dar în acest caz va comite o ilegalitate, au precizat oficialii CNA.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • In sfarsit a recunoscut si Mihaiu ca a fost in noua zeelanda pe banii RMGC. Dobrovolski a pierdut avionul oare? :)))
  • dupa ce ponta l-o instalat pe mihaiu la TVR, era normal sa ii ofere si licentele radio gratuit. De ce sa plateasca la realitatea, cand pot sa le fure ca si ghita cu rtv-ul lui..
  • Au ramas fara licente pentru ca nu au cunoscut legea si au facut o gafa de copil de gradinita. Plang degeaba, e numai si numai vina lor. Ca sa nu mai zic ca mai mult de jumatate din frecventele pe care le au sunt oprite de luni de zile. Ma mir ca nu le-au retras licentele pana acum.
    Pe de alta parte, Guerrilla nu a castigat un concurs pentru o retea nationala ci si-a format aceasta retea dintr-o serie de frecvente locale. Ele vor fi scoase la concurs asa cum sunt - fiecare in parte, ca frecvente locale.
    Daca ele vor fi castigate de una si aceeasi persoana insemna ca CNA s-a inteles cu cel care le va castiga sa le ia fara bani de la Realitatea Media.

Trimite un comentariu