Skip to main content

Meciul Schalke-Steaua va fi difuzat de Digi Sport și Dolce Sport

 

steauaPartida Schalke-Steaua, din grupele Champions League, va fi difuzată, astăzi, în direct, de la ora 21.45, de posturile Digi Sport (canal al RCS-RDS) și Dolce Sport (post al Romtelecom).

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare ce programe au celelalte posturi de televiziune în intervalul orar în care este difuzat meciul de fotbal.

 • Meciul Schalke-Steaua se bate la Pro TV cu 45 de minute din Patru nunți și-o provocare și cu Spartacus: Răzbunarea, film programat la 23.05
 • Pe intervalul în care este transmis meciul de cele două posturi de sport, Antena 1 difuzează comedia Capcană pentru păriți (de la 20.30) și Un Show păcătos (de la 23.00).
 • Kanal D intră în bătălia pentru audiență cu 15 minute din Autobuzul lui Vârciu (emisiue începută la ora 20.00) și cu emisiunea tabloid WOWbiz, realizată de Mădălin Ionescu.
 • Postul Acasă TV concurează meciul Schalke-Steaua cu un episod din noul serial Îngeri pierduți, programat de la ora 20.30, cu Poveștiri de noapte (începe de la 22.30), emisiune prezentată de Cabral și Mircea Solcanu, și cu Cancan.ro, emisiune difuzată în reluare de la ora 23.00.
 • Meciul de fotbal se bate, la Prima TV, cu ultima jumătate de oră din Cronica Cârcotașilor, cu Trăsniții (de la 22.15) și Focus Monden, emisiune difuzată începând cu ora 23.00.
 • La TVR 1, meciul se intersectează cu Portretul Reginei Ana a României la 90 de ani (de la 21.55) și cu emisiunea lui Moide Guran, Biziday (de la 22.30).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • articolul e ok...si audienta a explodat la posturile nemasurate si a crescut semnificativ la Dolcesport...
 • Steaua - matacarearecratima.....170 - 0 anonimule..............
  NU e nici locul dar mai ales nici timpul...(imediat dupa) in care sa iti arati cocosenia...nu crezi Hai m.a.r.s !!!!!!!! sau c.r.a !!!!!!!!!!!
  P.S: Cat poti fi DE DEment sa cauti umflarea in pene pe spesele unui oponent SPORTIV si sa ajungi sa postezi PANA si pe site-ul asta ????
  Caaaaaaaaaat???
  Fix ca tine...asta e raspunsul.

Trimite un comentariu