Skip to main content

PRESA DE AZI. Flanco şi Timişoreana, mesaje de susţinere a Naţionalei pe primele pagini

 

presa de azi 10 septFlanco şi Timişoreana îşi fac reclamă pe prima pagină a unor ziare printr-un mesaj de susţinere a echipei naţionale în meciul dintre România şi Turcia din preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Publicitate

Ziarele de sport şi-au vândut prima pagină brandului de bere Timişoreana, care se promovează printr-un mesaj de susţinere a echipei naţionale în meciul dintre România şi Turcia, care va avea loc diseară. ““Toată România susţine România! Şi-nc-o dată, măi băieţi!”, este mesajul care apare pe prima pagină a ziarelor Gazeta Sportului şi ProSport.

Flanco este un alt brand care a ales să se promoveze printr-un mesaj de susţinere a echipei României, dar pe prima pagină a tabloidului Libertatea.

Ziarele de sport Gazeta sporturilor şi Pro Sport au astăzi, pe prima pagină, acelaşi tiltlu: "Toată România susţine România! Şi-nc-o dată, măi băieţi!" Primele pagini sunt şi vizual aproape identice.

Brandul Timişoreana a mai cumpărat prima pagină a ziarelor de sport şi înaintea meciului România - Ungaria, care a fost câştigat de echipa naţională cu 3 - 0. De aici şi îndemnul ”Şi-nc-o dată, măi băieţi!”.

Mesajul de susţinere afişat de Flanco pe prima pagină a ziarului Libertatea este unul promoţional “Hai România. 20% reducere pentru calificare. Flanco şi Samsung susţin echipa de fotbal a României“.

Dintre cele trei publicaţii, Libertatea este singurul ziar care şi-a dublat prima pagină.

Partida din preliminariile Cupei Mondiale 2014 dintre România şi Turcia va fi difuzată de GSP şi de Antena 1, astăzi, începând cu ora 21.00.

Paginademedia.ro va prezintă în continuare alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre un scandal sexual în care este implicat un preot din Arhiepiscopia Tomisului. "Sex şi şantaj în coasta lui Teodosie", titrează Adevărul.
  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre o firmă controlată de Dan Voiculescu care a fost executată silit de creditori. "Imperiul lui Felix se clatină. O firmă de-a lui Dan Voiculescu, executată silit de creditori", este titlul de pe prima pagină din EVZ.
  • România liberă are pe prima pagină un articol despre subiectul Roşia Montană în contextul în care Senatul şi Camera Deputaţilor sunt "forţate să se pronunţe de urgenţă". "Conflict în USL. Parlamentul, prins între ambiţiile lui Ponta şi Antonescu", titrează RL. 
  •  Click!: Elena Udrea: "Nu sunt mulţi bărbaţi care să vrea o relaţie cu mine"
  • Naţional: Reţeaua Fenechiu suge acum şi de pe Litoral!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus