Skip to main content

S-a întors presa cu josul în sus: Bianca Drăgușanu nu mai vrea să apară în ziare

 

bianca dragusanu - victor slav - libertatea

Publicitate

Nu e o glumă! După ce ani de zile a făcut turul tabloidelor și televiziunilor, Bianca nu mai vrea să apară prin toate ziarele și televiziunile. Doar pe Pro TV. Noul cuplu Victor Slav și Bianca Drăgușanu a trimis emisiunilor, publicațiilor și site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea și difuzarea imaginilor legate de viața privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV și publicațiile Mediafax Group au „scăpat” de notificare.

„Ne manifestăm în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/ post de televiziune al societății dumnevoastră, a imaginii și/sau vocii subsemnaților, precum și a oricăror informații, comentarii de orice natură cu privire la viața noastră privată, cu referire specială la cununia religioasă și toate evenimentele aferente acesteia”, se spune în informare.

Notificarea vine din partea unei "vedete" care s-a făcut cunoscută tocmai prin expunerea detaliilor din viața privată. În urmă cu câțiva ani, o poză cu Cătălin Botezatu și "o blondă" în mare făcea valuri în presa tabloidă. "Blonda lui Bote", cum a fost numită la început, a devenit apoi cunoscută ca Bianca Drăgușanu.

Notificarea către presă, o modă printre vedete

Astfel de notificări au devenit „o modă" printre vedetele care fie trec prin momente dificile, fie au bătut palma asupra exclusivității unui eveniment din viața lor „privată”. În această primăvară, chiar în ziua cununiei civile a lui Ilie Năstase și a Brigittei Sfăt, cei doi au trimis prin intermediul Pro TV o notificare asemănătoare. „Ne manifestăm în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune al societății dumneavoastră a imaginii și/sau a vocii subsemnaților, precum și a oricăror informații, comentarii de orice natură cu privire la viața noastră privată", se arăta în scrisoarea primită de toată presa, ce excepția Pro TV.

În luna august, Radu Vâlcan, aflat în scandal cu presupusul său tată, a trimis de asemenea o notificare că vrea să iasă din atenția presei. La fel și Andreea Berecleanu după ce s-a scris în presă despre divorțul de Andrei Zaharescu.

Tot anul acesta, Gabriela Cristea, aflată în plin scandal de divorț cu soțul ei, a trimis Antenei 1 o notificare prin care postul nu putea să difuzeze imagini cu vedeta, iar realizatorii și invitații nu-i puteau pronunța nici măcar numele.

Dan Captos, realizatorul Un show păcătos, s-a conformat, însă a difuzat imagini cu vedeta cu fața acoperită de emoticoane.

Marcel Toader, fostul soț al vedetei, nu s-a lăsat mai prejos și a trimis la rândul său o astfel de notificare către Kanal D, postul unde Gabriela Cristea era invitată la WowBiz.

Din notificarea celor doi: 

În protejarea vieții private, a demnității și a dreptului la propria imagine, așa cum sunt acestea definite de art 71, art 72 și art 73 din Codul Civil, coroborate cu prevederile art 74 din Codul Civil, prin prezenta Notificare

În sensul dispozițiilor art 70 și a următoarelor din Codul Civil, reglementând respectul vieții private și al demnității umane, ne manifestăm în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/ post de televiziune al societății dumnevoastră, a imaginii și/sau vocii subsemnaților, precum și a oricăror informații, comentarii de orice natură cu privire la viața noastră privată, cu referire specială la cununia religioasă și toate evenimentele aferente acesteia.

Vă învederez faptul că, pentru folosirea oricăror imagini din viața noastră privată, în conformitate cu art 71 alineat 3 din Codul Civil, este necesar acordul nostru prealabil.
Vă atrag atenția că în cazul în care nu veți ține cont de prezenta notificare, vom fi nevoiți să ne adresăm instanțelor judecătorești competente, pentru obligarea dumneavoastră și/sau a societății pe care o reprezentați la plata contravalorii prejudiciilor materiale și morale cauzate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu