Skip to main content

Andreea Berecleanu, notificare către presă să înceteze publicarea materialelor despre viaţa sa privată

 

andreea berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului program de ştiri al Antenei 1, a trimis presei o notificare prin care cere să nu mai publice ştiri despre viaţa sa privată.

„Îmi manifest în mod expres dezaprobarea faţă de orice faţă de orice publicare/difuzare în cadrul publicaţiei/ site-ului/ postului dumneavoastră a unor informaţii, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care ţin de viaţa mea privată, orice demers al dumneavoastră contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieţii private”, se arată în notificarea trimisă mai multor publicaţii şi posturi de televiziune.

Vă somez să încetaţi orice demers de publicare în cadrul publicaţiei/site-ului/ postului pe care îl/o deţineţi de imagini, informaţii, comentarii şi/sau interpretări cu privire la aspecte din viaţa mea privată”, se mai arată în document.

Notificarea vine în contextul în care ieri au apărut informaţii potrivit cărora vedeta ar fi divorţat de soţul ei, Andrei Zaharescu, fost prezentator al ştirilor de la Antena 1, în prezent purtătorul de cuvânt al guvernului.

Citeşte şi: 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • meda meda
  Bai, dar pe langa ca esti activ mai esti si antenist rau, da' rau de tot.
 • tot eu tot eu
  Ea arata din ce in ce mai rau! Intrebarea mea e daca si a injectat buzele cu botox, ca arata cam dubios?!
 • daniel daniel
  the fish... arata ca o gonflabila,mai nou...
 • denis denis
  Dar voi cand va bagati in casele oamenilor, pana si in paturile lor, ca sunt persoane publice? Atunci va convine?
 • Alex.D Alex.D
  Lasa-l ma ca asta e pe langa rau de tot !
  Nu jignesc dar chiar trebuie sa ai probleme sa spui ce spune Cristian !
 • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
  Eu sunt curios cate din institutiile de presa respective au sa reziste tentatiei.
  Daca ar avea un minimum de etica, i-ar respecta apelul dnei Berecleanu. Au oricum tone de amatoare sa apara la TV si in ziare.
  A fi persoana publica nu echivaleaza cu a-ti pierde dreptul la intimitate, iar un divort este o chestiune eminamente intima.
 • cucurigu cucurigu
  cind ai vazuto sa faca ''comentarii jignitoare" la dresa altora,mai pacalici?
 • andrei andrei
  Sunt de acord ca stirea cu divortul nu intereseaza pe nimeni, dar de aici si pana sa somezi.....e cale lunga monser!
 • andrei andrei
  Dar pe mine cine ma despagubeste pentru intoxicarea 15 ani de zile in zeci de materiale din aceleasi site-uri, reviste si alte canale media in care mi se prezenta fam. Zaharescu/Berecleanu drept cea mai solida si stabila din lume?
 • Cristian Cristian
  Pentru arogantele afisate, dar mai ales comentariile jignitoare, adresate celor ce sant parte din stirile prezentate (eu n-am vazut nicaieri in lume ca un moderator sa dea sentinte despre un subiect ori altul asa cum face berecleanca), pe tiparul jalnicei stoicescu, alta frustrata aroganta, sa suporte coana berecleanu ceea ce merita : dispretul si barfa publica ! Si nu e nici urma de misoginism aici, doar purul adevar, ce stim ca doare...Sentimentele ce raman insa, sant doar de Sila !
 • mirceA mirceA
  Auzi, n-ai vrea tu sa te urmareasca toata ziua paparazzi si sa te faca de ras in to cartierul ? Sau vrei ca toata lumea sa te vorbeasca numai de bine ?!
 • gelu gelu
  Din pacate, presa tabloida va insemna doar PR, pentru ca....
  Codul civil, art. 74, lit g): difuzarea de materiale continand imagini privind o persoana aflata la tratament in unitatile de asistenta medicala, precum si a datelor cu caracter personal privind starea de sanatate, problemele de diagnostic, prognostic, tratament, circumstante in legatura cu boala si cu alte diverse fapte, inclusiv rezultatul autopsiei, fara acordul persoanei in cauza, iar in cazul in care aceasta este decedata, fara acordul familiei sau al persoanelor indreptatite;
 • nelu nelu
  stai sa inceapa ACCES DInRECT SI HAPPY HOUR ( LA MARULA ), ce frecata o sa fie
 • ion din balon ion din balon
  Si eu o somez public sa dispara de pe "sticla" ca sa-i putem respecta intimitatea :)) Hai ca m-a pufnit rasul!
 • Neo Neo
  Este alegerea ei si ar trebui respectata. Fata asta este o profesionista si nu a deranjat pe nimeni, niciodata…

Trimite un comentariu

sus