Skip to main content

Vadim Tudor l-a depăşit pe Victor Ponta la apariţiile TV. Câte minute au stat politicienii pe post

 

vadimPremierul Victor Ponta a petrecut 260 de minute în studiourile televiziunilor de ştiri în luna august, aflându-se pe locul doi, după Corneliu Vadim Tudor, cu 341 de minute, într-un top al liderilor politici, potrivit unei monitorizări mediaTRUST. O explicaţie? Vadim este un obişnuit al platourilor emisiunilor tabloide.

Publicitate

În acest clasament, locul trei este ocupat de liderul PNTCD Aurelian Pavelescu, cu 209 minute, urmat de Mihai Răzvan Ungureanu, cu 93 de minute în studiourile posturilor de ştiri.

Analiza mediaTRUST a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna august 2013.

timpii de antena ai liderilor partidelor politice

Paula Iacob, personalitatea feminină cu cele mai multe prezenţe în studio

Avocata Paula Iacob este personalitatea feminină cu cele mai multe prezenţe în studio (17), pe parcursul lunii august, ocupând astfel primul loc în clasamentul mediaTRUST. România TV este postul de televiziune la care Paula Iacob a înregistrat cele mai multe apariţii.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, ocupă aceeaşi poziţie ca şi în clasamentul celor mai activi politicieni, cu 16 prezenţe înregistrate.

Gabriela Vrânceanu Firea, membru PSD, ocupă locul trei în topul personalităţilor feminine, cu 12 prezenţe.

topul prezentelor feminine

Topul prezenţelor masculine este condus de Bogdan Chirieac

Jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, îşi menţine poziţia de lider în topul personalităţilor masculine, şi în luna august, cu 33 de prezenţe înregistrate.

Locul doi este ocupat de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, cu 20 de apariţii în studio.

Surpriza acestui clasament este Adrian Izvoranu, directorul general al CPISC, care ocupă locul trei cu 19 apariţii. Jurnalistul Răzvan Zamfir este pe locul patru cu 18 prezenţe în studio, urmat de Val Vâlcu şi Dumitru Pelican, fiecare cu câte 15 prezenţe.

topul prezentelor masculine

Cei mai activi reprezentanţi ai partidelor politice

Jurnalistul Răzvan Zamfir ocupă primul loc în topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice cu 18 prezenţe în studio. Devenit din luna septembrie membru al Partidului Conservator, jurnalistul este totodată şi coordonatorul departamentului de Comunicare şi Imagine al formaţiunii.

Senatoarea Ecaterina Andronescu este reprezentantul PSD care a înregistrat cele mai multe prezenţe (16) în platourile TV.

Din partea PDL, cel mai activ membru este deputatul Tinel Gheorghe, cu 13 prezenţe în studio. PPDD a fost puternic reprezentat de jurnalistul Florin Condurăţeanu, care a numărat în luna august 13 prezenţe în studio.

Alina Gorghiu este cea mai activă membră a partidului PNL cu 10 prezenţe în platourile TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A.R. A.R.
    De mentionat ca in luna august, atat V. Ponta (10 zile), cat si Antonescu (mai mult de 3 saptamani) au lipsit din tara fiind in concediu (N.B. Antonescu a lipsit si toata luna iulie).
  • cata cata
    din aceasta statistica reiese ca toate canalele sunt afiliate politic mai putin digi 24 care nu se bazeaza pe politica
  • geo geo
    La Victor Ponta s-au luat in considerare doar prezentele in studiou sau si interviurile de zeci de minute pe care le acorda telefonic?

Trimite un comentariu

sus