Skip to main content

Beyoncé şi Jay-Z, la interviurile lui Oprah, din 28 octombrie pe TLC

 

Oprah cu BeyonceTLC va difuza, începând de luni, 28 octombrie, de la ora 21.00, două emisiuni noi prezentate de celebra Oprah Winfrey: În dialog cu Oprah şi Oprah: Master Class.

Publicitate

În primele episoade ale celor două emisiuni vor fi prezentate poveştile de viaţă ale lui Beyonce şi Jay-Z, în două interviuri acordate în exclusivitate lui Oprah.

Cele două emisiuni poartă marca Oprah Winfrey Network (OWN), postul de televiziune deţinut de vedeta americană împreună cu Discovery Communications.

În dialog cu Oprah, de la ora 21.00

În dialog cu Oprah este un program de interviuri în care Oprah Winfrey iese din studio pentru întâlniri şi discuţii aprofundate, captivante, cu lideri de opinie, vedete şi familii din viaţa reală.

În această serie, Oprah se întâlneşte cu Beyoncé, vedetă cu mai multe discuri de platină şi 17 Premii Grammy la activ, pentru o discuţie derulată la London NYC din New York, apoi o vizitează pe Fergie, solista trupei Black Eyed, care vorbeşte deschis despre sexualitatea ei şi modul cum a reuşit să depăşească dependenţa de metamfetamină.

Oprah stă de vorbă şi cu legendarul prezentator de talk show-uri nocturne, David Letterman, pe care îl întâlneşte la Universitatea Ball State din Muncie, Indiana, după care ajunge în Barbados, locul natal al Rihannei, cu care poartă o discuţie rar întâlnită, fără rezerve.

Lista interlocutorilor celebri ai lui Oprah este completată de multe alte nume, printre care Drew Barrymore, Jennifer Hudson, Sheryl Sandberg, Usher, Paula Deen şi LL Cool J.

Oprah Master Class, de la ora 22.00

Master Class dezvăluie poveşti necunoscute, spuse chiar de vedete. Alese personal de Oprah Winfrey, acestea vorbesc despre cele mai bune lecţii primite de la viaţă.

Jay-Z

Jay-Z descrie ascensiunea lui neaşteptată de la viaţa grea din Brooklyn până la statutul de star internaţional.

Dr. Condoleezza Rice ne spune cum educaţia, idealurile şi viziunea ei au ajutat-o să îşi câştige un loc în istorie.

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi ca Simon Cowell să îşi facă autocritica? Celebrul "judecător" îşi îndreaptă acum ochiul critic spre sine şi ne arată ce a învăţat din momentele lui de eşec şi de succes.

Autoare de poezie şi proză, Dr Maya Angelou explorează misterele procesului ei de creaţie, puterea cuvintelor şi modul în care dragostea ne eliberează pe toţi.

OWN: Oprah Winfrey Network este un joint venture între Discovery Communications şi Oprah. Reţeaua de televiziune a fost lansată la 1 ianuarie 2011 şi este disponibilă în 85 de milioane de locuinţe.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde şi Discovery Channel, disponibil în peste 180 de pieţe, şi Animal Planet, disponibil în peste 170 de pieţe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus