Skip to main content

Campania care strânge monedele pentru Fundaţia Mihai Neşu, acum şi prin SMS

 

fundatia mihai nesuDupă aproape o lună de campanie, organizatorii programului “Pentru tine o monedă, pentru ei un viitor” au introdus şi posibilitatea de donaţie prin SMS.

Publicitate

Mecanismul iniţial al campaniei de strângere de fonduri este unul inedit. Miile de monede aruncate de suporteri înainte de a intra la meciurile jucate de FC Steaua Bucureşti pe teren propriu în actualul sezon al UEFA Champions League (UCL) nu mai sunt irosite, ci sunt donate Fundaţiei Mihai Neşu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pentru a răspunde cererii suporterilor care nu pot ajunge la stadion, dar doresc să se alăture iniţiativei, organizatorii au introdus şi posibilitatea de donaţie prin SMS.

Cei dornici să susţină cauza campaniei sunt invitaţi să trimită un SMS la numărul unic 8837. Fiecare SMS va aduce 2 Euro pentru copiii cu dizabilităţi sprijiniţi de fundaţia Mihai Neşu.

Campania este iniţiată de Graffiti Social Work, Fundaţia BBDO Group România, şi Kaleidoscope Proxmity, agenţia de digital a grupului BBDO.

Cristian Pantazi, Managing Director Kaleidoscope Proximity, oferă detalii despre evoluţia campaniei:

“Ne-am bucurat să vedem că, la prima partidă, într-un singur punct de colectare, mii de suporteri au răspuns invitaţiei noastre. Extinderea către SMS îi va ajuta şi pe cei care nu ajung la stadion să susţină cauza acestui simbol al fotbalului românesc. Şi pentru că în campaniile de donaţii prin SMS sincronizarea înseamnă totul, vă invit chiar acum să tastaţi 8837. Nu mai târziu pentru că veţi uita..sau veţi citi altceva..ci chiar acum!”"

Campania “Pentru tine o monedă, pentru ei un viitora debutat pe 1 octombrie, la partida FC Steaua Bucureşti – FC Chelsea de pe Naţional Arena Bucureşti. Atunci, suporterii au fost invitaţi să nu mai arunce monedele înainte de intrarea pe stadion, ci să le depună într-un dispozitiv de colectare special amenajat.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi la meciul Steaua - Basel, care se va desfăşura în această seară de la 21:45, pe stadionul Arena Naţională.

Dispozitivul care colectează monede este amplasat în apropierea căii de acces pe National Arena dinspre Bd. Maior Coravu, la intrarea din faţa sectoarelor VIP şi va mai funcţiona la următoarele partide jucate de FC Steaua Bucureşti acasă în actualul sezon al UEFA Champions League (UCL): 22 octombrie (FC Steaua Bucureşti – FC Basel), 26 noiembrie (FC Steaua Bucuresti – Schalke 04).

Totodată, donaţii se pot realiza şi online, pe www.moneda-viitor.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus