Skip to main content

Documentar despre Egiptul antic cu tehnologie de ultimă generaţie, la BBC Knowledge. Un nou sezon din Regele cofetarilor, la TLC

 

documentar piramide bbcPostul de documentare BBC Knowledge va difuza mâine, de la ora 22.00, documentarul Ce ascund nisipurile Egiptului? Materialul prezintă o călătorie de descoperire a istoriei Egiptului antic, prin prisma tehnologiei prin satelit de ultimă generaţie şi a unor imagini de înaltă rezoluţie şi cu infraroşu.

Publicitate

TLC va difuza, din 2 noiembrie, un nou sezon din Regele cofetarilor, emisiunea prezentată de celebrul cofetar Buddy Valastro. Premiera celui de-al şaselea sezon va fi sâmbătă, de la ora 21.00.

Ce aduce nou documentarul de pe BBC Knowledge?

Folosind tehnologie prin satelit de ultimă generaţie şi imagini de înaltă rezoluţie şi cu infraroşu, cercetătorul Dr. Parcak şi echipa sa vor putea „să vadă" sub nisipul Egiptului – şi vor folosi aceste informaţii noi pentru a crea o nouă hartă a Egiptului antic, mai cuprinzătoare.

Despre noul sezon din Regele cofetarilor

regele cofetarilor tlc

În acest sezon, cofetarul Buddy îşi implică mult mai mult familia, făcându-i cunoscuţi pe fiecare dintre membrii ei. În primul episod, apar Buddy şi echipa sa la câteva zile după ce Uraganul Sandy a făcut ravagii în zonă, când se întorc la magazin pentru a evalua pagubele. Rămaşi în pană de curent, dar asaltaţi de clienţii care încă au nevoie de torturile lor, cofetarii trebuie să găsească tot felul de soluţii pentru a ajuta comunitatea care încearcă să se pună din nou pe picioare, după furtună.

În al doilea episod, Buddy e rugat să creeze un tort special pentru Robin Roberts, vedeta programului TV Good Morning America.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus