Skip to main content

Licențele Radio Guerrilla, scoase la concurs în noiembrie, odată cu alte 48 de frecvențe

 

Radio shutterstock

Publicitate

Mai multe frecvențe radio, printre care și cele 23 ale Radio Guerrilla, vor fi scoase la concurs începând din 18 noiembrie, potrivit unei decizii a Consiliului Național al Audiovizualului. Data limită de depunere a dosarelor pentru concurs este de 15 noiembrie.

Consiliul scoate la concurs un total de 71 de frecvențe ce vor fi împărțite în două calupuri: generaliste şi tematice.

Cele 23 de licențe Radio Guerrilla au fost retrase pe 19 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivul? Membrii CNA au considerat că Realitatea Media vrea să le vândă, fapt interzis de lege. CNA a reclamat și faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licențelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituția să fie înștiițată.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ai citit pe nicaieri??..cum asa.. de ti-a scapat? tu care le stii pe toate....!!! pe site-ul cna e un comunicat...citeste acolo...
  • Poate nu stiati...CNA a fost făcut, recent, o propunere de sancţionare a PRO TV cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, pentru încălcarea unor prevederi referitoare la protecţia minorilor in emisiunea 4 nunti - pseudofarsa homosexualilor - dar aceasta nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată...asta ptr ca nu am citit pe nicaieri...
  • Ce sens mai are "concursul" asta.. cand toata lumea stie ca treburile au fost aranjate dinainte de retragerea licentelor - de fapt chiar deaia au fost retrase. Liviu Mihaiu si Dobrovosky isi primesc rasplata de lingai uselisti. Simplu.

Trimite un comentariu