Skip to main content

(P) Frumuseţea nu este un lux, este un drept!

 

Publicitate

(P) Esti cu adevarat interesata de felul in care arati si te simti? Atunci cu siguranta vei fi incantata sa afli ca s-a lansat noua linie de cosmetice Les Cosmetiques Design Paris. Sub acest brand poti gasi game diferite de produse, toate inspirate si supervizate de stilisti profesionisti.

In gama Les Cosmetiques Design Paris gasesti produse pentru ingrijire personala, produse din extracte naturale, produse care au la baza tehnologii avansate pentru ingrijirea tenului si a parului.

In functie de stilul si nevoile tale poti alege unul dintre brandurile prezentate de Les Cosmetiques Design Paris:

Nectar of nature contine o gama de produse ce aduna toate beneficiile plantelor pentru iubitoarele de natura. Texturile placute si aromele fine cu siguranta iti vor incanta simturile si iti vor rasfata pielea. Poti alege dintr-o gama completa de produse cum ar fi: gel de dus, lotiune pentru corp, lotiune demachianta, sampon si balsam de par.

Kera Science Professional iti ofera produse profesionale pentru ingrijirea parului precum: Color Boost pentru un plus de stralucire si o culoare de durata, Ultra Repair pentru reparare intensiva fara a incarca parul, Super Liss pentru par rebel.

Ingrijeste-ti parul cu aceasta gama de produse si nu te mira cand vei fi intrebata ce stilist te-a ajutat.

 

Hydra Science: gama profesionala pentru ingrijirea tenului, cu produse pe baza de apa ce mentin hidratarea naturala a tenului: Regular pentru ten normal, Rich pentru ten uscat si tern si Pure pentru ten gras.

Indiferent de nevoile tenului tau si de produsele de care ai nevoie cu siguranta vei gasi o gama de produse adecvata nevoilor tale sub linia Les Cosmetiques Design Paris. Poti afla mai multe despre aceasta gama de produse doar din cataloagele si magazinele Carrefour, fiind singurul loc de unde le poti achizitiona.

Cu Les Cosmetiques Design Paris ai calitatea produselor profesionale la preturi avantajoase.

Achizitioneaza tot ce ai nevoie pentru ingrijirea ta pentru ca, nu uita, frumusetea nu este un lux, este un drept.

Exclusiv la Carrefour!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus