Skip to main content

PREMIERELE DE MIERCURI. Tanti Florica de pe Pro TV, la bătaie cu Totul e permis, de pe Antena 1

 

tanti florica

Publicitate

Pro TV și Antena 1 dau startul mâine, emisiunilor care vor ține serile de miercuri. Pro TV va difuza începând de mâine, de la 21.30, cel de-al doilea sezon al sitcomului Tanti Florica, care îl are ca protagonist pe Florin Călinescu.

La Antena 1 va debuta, de la 20.30, show-ul de divertisment Totul e permis, un format internațional achiziționat de Intact în vara acestui an.

Emisiunea Antenei 1 e în concurență directă cu Cârcotașii. Cu cine se bate Tanti Florica

Primul episod al serialului cu Florin Călinescu se va bate cu o oră din emisiunea de divertisment Totul e permis (20.30 - 22.30), noul format achiziționat de Antena 1 în vara acestui an, cu 45 de minute din emisiunea lui Cove de la Kanal D, Jumătatea mea știe, care începe la ora 20.00 și se încheie la 22.15, și ultimele 45 de minute din Cronica Cârcotașilor (Prima TV), care începe la 20.30.

Despre noua emisiune de la Antena 1

În timpul emisiunii de la Antena 1, actori consacrați sau nume cunoscute din sport, muzica și televiziune vor fi supuse unor probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau pantomima, cu predispoziție către joaca. Show-ul va fi prezentat de actorul Alexandru Ion.

În noul sezon, Tanti Florica va oferi sfaturi telespectatorilor la finalul fiecărui episod

"Trecută prin viaţă şi doldora de înţelepciune, Tanti Florica îşi va croi din nou drum spre inimile telespectatorilor, de această dată şi prin intermediul unor sfaturi preţioase, oferite la finalul fiecărui episod", se arată într-un comunicat al Pro TV.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu