Skip to main content

PRESA DE AZI. Pregătirile pentru meciul România - Estonia, în ziarele de sport

 

ziarele de sport, 14 octProSport şi Gazeta Sporturilor au pe prima pagină articole despre meciul România - Estonia, care va avea loc mâine pe Arena Naţională, de la ora 21.00.

Publicitate

ProSport, ziarul din portofoliul Mediafax Group, scrie despre pregătirile făcute de Federaţia Română de Fotbal pentru ca stadionul să fie plin la ultimul meci al naţionalei României din preliminariile Campionatului Mondial.

“România are nevoie de victorie şi de multe goluri cu Estonia ca să prindă barajul pentru CM. Românii visează la un Mondial de 15 ani. Ar trebui să fie suficient pentru ca în tribune, mâine, să fim cât mai mulţi. Pentru asta, FRF a deschis şi inelul 3 la Arena Naţioanlă, iar biletele costă între 20 şi 200 de lei”, scrie ProSport pe prima pagină. “Umpleţi Arena!”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.

Gazeta Sporturilor scrie despre temerile analiştilor turci de “un posibil aranjament la partida România - Estonia, considerând că "orice e posibil în ţara lui Giovanni Becali"”. Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină: “Turcii apelează la FIFA: Fiţi cu ochii pe meciul de la Bucureşti”.

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre impozitul pe care trebuie să îl plătească milioanele de români care au primit în 1993 acţiuni prin Programul de Privatizare în Masă. “Milioanele de români, impozitaţi fără să ştie”, titrează Adevărul.

“Cuponarii care au primit în 1993 acţiuni trebuie să plătească o contribuţie de minimum 44 de lei la asigurările de sănătate, chiar dacă nu ştiu că sunt acţionari la SIF-uri în urma Programului de Privatizare în Masă”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre Dosarul Referendumului în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA că a pus la cale un sistem naţional de furt electoral. Ziarul scrie că “localitatea vrânceană Suraia a fost epicentrul fraudei la referendumul de anul trecut. Acum, oamenii povestesc cum li s-au furat voturile. Cei inculpaţi spun că au fost ameninţaţi, dar s-au ales şi cu ceva foloase”. EVZ titrează: “Tovarăşii lui Dragnea din comuna Suraia au fost recompensaţi cu antene TV şi slujbe”.

România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre pericolul pe care îl prezintă, în caz de cutremur, clădirile din Centrul Vechi al Capitalei pentru miile de oameni care vin în barurile şi restaurantele de aici. "Centrul Vechi al Capitalei - Risc Maxim şi la un cutremur moderat", titrează România liberă pe prima pagină.

“Consumul de cafea şi alcool în Centrul Vechi al Capitalei poate dăuna grav sănătăţii. 145 de clădiri din zonă se află pe lista imobilelor încadrate într-o clasă de risc seismic, iar 41 reprezintă chiar pericol public imediat”, scrie România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: Varujan Vosganian a “şmenuit ordinele de ministru pentru Ioan Niculae”
  • Click!: Gyorfi, naşă în biserica în care şi-a plâns mama
  • Libertatea: Ioana, sora regretatului Sergiu Nicolaescu, despre cumnata sa: “M-a lăsat singură, să mă descurc cu pensia de 600 de lei”

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus